• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3

  Vakantie Peru met de kinderen

  Peru is een fijne bestemming om te bereizen met kinderen. De bevolking is er vriendelijk, de keuken is er smakelijk en er valt veel te ontdekken! Zo ga je tijdens deze familievakantie bijvoorbeeld langs hoogtepunten zoals de Machu Picchu, de Nascalijnen, het meer van Titicaca  en de prachtige steden Arequipa en Cusco. Peru is in de eerste plaats het land van de Inca’s, maar het land heeft ook koloniale steden en een indrukwekkende natuur te bieden. Je zal tijdens deze bijzondere gezinsvakantie al snel merken dat Peru tot een van de interessantste landen in Zuid-Amerika gerekend mag worden!

  Lees meer

  Ontdek alle hoogtepunten van Peru

  Gedurende deze family rondreis door Peru, bezoek je onder andere de bruisende steden Lima, Arequipa en Cuzco. Je overnacht in de oase Huacachina in de Nasca-woestijn. Ook verblijf je op het eiland Amantaní op het Titicacameer tussen de inheemsebewoners. Je eindigt deze spectaculaire reis in de incavallei, waar je een bezoekt brengt aan het wereldberoemde Machu Picchu en andere archeoligische parken zoals Ollantaytambo, Pisac en Sacsayhuaman. Kortom deze rondreis door Peru is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde Family rondreizen
  We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, hotels gelegen in het midden van de woestijn en tevens verblijven wij temidden van de Quechua inheemse bevolking op het Titicacameer. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Tijdens het verblijf op het eiland Amantaní zijn alle maaltijden inbegrepen. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Peru. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser Family
  De rondreizen door Peru zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Peru, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis op een van de werelds meest indrukwekkende locaties: Machu Picchu.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  9,2
  "We hebben een super vakantie gehad. Het was onze eerste groe..."
  "We hebben een super vakantie gehad. Het was onze eerste groepsreis maar ik zou het direct iedereen aanbevelen. Kids hebben veel plezier gehad met hun leeftijdsgenootjes en wij met de ouders. De reisleidster was geweldig, behulpzaam & flexibel. Programma was top, ook genoeg tijd voor alleen familie."

  Naam: Andea v R
  Cijfer: 10,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

  Bekijk ook...

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
  Go to top