Overzicht Indonesië rondreizen van Djoser

Vakantie Indonesië met de kinderen

Selamat Datang: Welkom in Indonesië!

Tijdens onze 21- en 23-daagse familievakanties in Indonesië bezoek je onder andere de eilanden Java en Bali. Onderweg zie je rijstvelden, theeplantages, en allerlei tropische vruchten. Je bezoekt de Borobudur, het allergrootste boeddhistische bouwwerk en beklimt een vulkaan. Op de rondreizen maak je kennis met de uiterst vriendelijke bevolking en geniet je van het heerlijke eten. De 23-daagse gezinsvakantie bezoekt ook Sumatra, waarbij tijdens een jungletocht apen, varanen en andere bosbewoners gespot kunnen worden. Misschien kom je oog in oog te staan met de bekendste bosbewoner: de orang-oetang!

Reviews Indonesië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Beste vakantie die ik ooit heb meegemaakt. Alles top geregeld en hele leuke activiteiten. Altijd leuke dingen te doen en mooie dingen te zien. Ik heb niets te klagen! Het was echt geweldig.

  10

  Java & Bali, 22 dagen

 • Wat een geweldige, indrukwekkende, prachtige reis! Lieve mensen ontmoet, prachtige natuur en cultuur opgesnoven. In 1 woord geweldig!

  9

  Java & Bali, 22 dagen

 • De rondreis Java en Bali is een veelzijdige rondreis met vele hoogtepunten wat betreft natuur, cultuur en spiritualiteit. Gids Mirjam maakte daarbij absoluut het verschil, omdat ze de behoeften van jong en oud prima aanvoelde.

  9

  Java & Bali, 22 dagen

 • Na lang aarzelen hebben we ons ingeschreven voor de Djoser familiereis naar Indonesië (Java en Bali). Het was één van mijn beste beslissingen ooit. Voor mijn dochter en mij was het een onvergetelijke reis: tot in de puntjes georganiseerd en met hele fijne mensen die zoveel mogelijk wilden zien.

  10

  Java & Bali, 22 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie