• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3

  Vakantie Colombia met de kinderen

  Kies een familierondreis:

  Alle hoogtepunten van Colombia

  Bekijk alle hoogtepunten van Colombia

  Gedurende deze family rondreis door Colombia bezoek je onder andere de bruisende steden Bogotá, Medellín en Cartagena. Je gaat op avontuur in de Tatacoa woestijn en in het Tayrona nationaal park. Je eindigt deze spectaculaire reis aan de prachtige  stranden van Santa Marta. Kortom de rondreis door Colombia is natuur, cultuur en vooral avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde Family rondreizen
  We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels midden in de natuur gelegen zijn. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Colombia. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser Family
  De rondreizen door Colombia zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Colombia, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis relax op het strand van Santa Marta.

  Terug naar boven

  Go to top