Overzicht Kenia rondreizen van Djoser

Vakantie Kenia, Tanzania en Zanzibar met de kinderen

Tijdens deze spannende safarireis nemen we je mee door de afwisselende landschappen van Kenia en Tanzania. Sta oog in oog met een neushoorn, kampeer onder de prachtige sterrenhemel, maak kennis met de Masai Mara, één van de bekendste stammen van Afrika, en geniet op het prachtige strand van Zanzibar. Kortom tijdens de 21-daagse reis zul je ontdekken dat Kenia en Tanzania ideale bestemmingen zijn voor kinderen.

Reviews Kenia reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,3

 • Een fantastische reis. Heel gevarieerd, veel gezien en beleefd mede dankzij onze geweldige reisleider Richard die het probleem al opgelost had voordat het er was. Een deskundige, betrokken kerel. Jammer dat er nog zoveel onkosten voor de diverse excursies bijkwamen anders een 10

  9

  Kenia, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen

 • Een zeer intense en adembenemend mooie ontdekkingsreis waarbij je wordt blootgesteld aan een enorme variëteit aan flora en fauna (meer dan 70 kleine en grote diersoorten). Tevens kennismaking met cultuur en lokale stammen. Een reis waarbij je volledig uit je thuisroutine en zorgen wordt getrokken!

  8

  Kenia, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen

 • Wederom een prachtige reis met Djoser! De groep was geweldig en de chauffeur en kok in Kenia een geoliede machine waardoor alles op rolletjes liep. Zelden zo lekker gegeten, chapeau. De afwisselende campsites en ruwe wegen maakte het plaatje compleet. Op een paar minpuntjes na een dikke 8

  8

  Kenia, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Kenia, Tanzania en Zanzibar

Gedurende deze family rondreis door Kenia, Tanzania en Zanzibar bezoek je onder andere de bruisende steden Nairobi, Arusha en Moshi. Je gaat op avontuur in de nationale parken: Serengeti, Lake Nukuru en de Ngorongorokrater. Je eindigt deze spectaculaire reis aan de parelwitte stranden van Zanzibar. Kortom de rondreis door Kenia, Tanzania en Zanzibar is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en kamperen te midden van de natuur. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in Zanzibar vinden plaats in een hotel dicht bij het strand gelegen. Tijdens het kamperen zijn alle maaltijden inbegrepen. De gamedrives in het Serengeti nationaal park, Lake Nukuru en in de Ngorongorokrater zijn tevens inclusief in de prijs. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Kenia, Tanzania en Zanzibar, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door deze schitterende landen en je eindigt de reis relax op het strand van Zanzibar.