Overzicht Canada rondreizen van Djoser

Vakantie Canada met de kinderen

Een vakantie met de kinderen naar Canada staat garant voor een reis vol activiteit, spanning en avontuur. Race tijdens deze familievakantie met een mountainbike door de Rocky Mountains bij Whistler, geniet van de weelderige natuur vanaf de rug van een paard of kom oog in oog te staan met een echte beer. Natuurlijk nodigt het landschap op een gezinsvakantie naar Canada uit om heerlijke ontspannen wandelingen te maken door de bossen of langs de uitgestrekte meren. Voor iedere liefhebber van wonderlijke natuur en ruige landschappen is een reis met kinderen naar Canada een must!

Reviews Canada reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

  • We hebben een geweldige reis gemaakt door West-Canada. De afwisseling in type verblijf (hostel, kamperen, hotel) was fijn. Onze gidsen waren toppers; 2 energieke types die er alles aan deden om onze vakantie zo leuk mogelijk te maken en goede koks bovendien. De groep families was ook erg gezellig.

    9

    Canada, 20 dagen hotel/kampeerreis

Boek en reis met zekerheid

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
  • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van West-Canada

Gedurende deze family reis door West-Canada bezoek je de hippe stad Vancouver. Daarnaast bezichtig je de de spectaculaire Shannon, Brandywine, Spahats, Helmcken en Dawson watervallen. Je bezoekt de prachtige nationale parken Wells Gray Park, Jasper national park, Banff national park en het Manning park. Je neemt een frisse duik in Lake Louise of in het Okanaganmeer. Kortom de familiy rondreis door West-Canada is een avontuurlijke rondreis door de indrukwekkende natuur van West-Canada voor het hele gezin.

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in lodges en kamperen in tenten die midden in de natuur gelegen zijn. Het ontbijt, lunch en het diner is tijdens het kamperen bij de prijs inbegrepen, een typische Canadian barbecue is ook inclusief en een feest voor het hele gezin. Onze lokale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Canada. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen naar Canada zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de ongerepte Canadese natuur. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Canada, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de velen nationale parken. Je bepaalt zelf welke activiteiten je de moeite waard vindt om te ondernemen.