Overzicht Suriname rondreizen van Djoser

Vakantie Suriname met de kinderen

Suriname is relaxt en gemoedelijk. Tijdens deze gezinsvakanties door Suriname maak je kennis met de kleurrijke hoofdstad Paramaribo en het ongerepte binnenland. De bevolking is erg vriendelijk en het is heel makkelijk dat je gewoon Nederlands kunt praten! We trekken met een korjaal de Surinamerivier over en bezoeken Brownsberg, waar bijzondere vogelsoorten, kikkers en apen leven. In Galibi gaan we ons beste doen om de reuze schildpadden te vinden, die daar aan land komen om hun eieren te leggen.

Reviews Suriname reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Een avontuurlijke, leerzame en afwisselende reis in een bijzonder en prachtig land. De perfecte mix tussen natuur, cultuur en ontspanning. De lokale gids heeft veel kennis en kunde in huis en kan ook de kinderen mooie verhalen vertellen over de geschiedenis. Verwacht niet teveel luxe.

  8

  Suriname, 20 dagen

 • Enerverend, prachtige natuur, aardige mensen, goede gids, ook vervuiling en zichtbare opwarming vd natuur, Suriname doet zijn best

  8

  Suriname, 20 dagen

 • Wat een geweldige reis hebben wij achter de rug. Onze gids Kenneth wist veel van alle dieren en planten in het wild wat de tocht naar het binnenland nog specialer maakte. Onze groep was leuk en alle kinderen hebben veel plezier beleefd met elkaar.

  10

  Suriname, 20 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Suriname

Gedurende deze family rondreis door de Suriname bezoek je de bruisende steden Paramaribo en Saint Laurent in Frans-Guyana. Je gaat op avontuur in de jungle bij Overbridge, Brownsberg Brokopondo en Boven-Suriname. Je eindigt deze spectaculaire reis met een bezoek aan het schilpaddenstrand bij Galibi en een dolfijnentour in Paramaribo. De rondreis door Suriname is een avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in hotels, lodges die te midden van de natuur gelegen zijn. De maaltijden tijdens het verblijf in Boven Suriname en Galibi zijn bij de prijs inbegrepen. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Suriname zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur en de overweldigende natuur die het land te bieden heeft. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor leuke activiteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Suriname, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de schitterende jungle en je eindigt de reis met een bezoek aan Frans-Guyana en een prachtige dolfijnentour vanuit Paramaribo.