Overzicht Nepal rondreizen van Djoser

Vakantie Nepal met de kinderen

Met je gezin op reis naar Nepal is een bijzondere ervaring. Dit land is gelegen tussen ’s werelds hoogste bergtoppen van de Himalaya. Tijdens onze gezinsreizen bezoek je echter ook de vlaktes en het tropische zuiden. Een vakantie met kinderen naar het land waar de heilige koeien vrij over straat lopen en monniken in hun kleurrijke gewaden elke ochtend door de straten gaan is een onvergetelijke ervaring. Tijdens onze familievakantie Nepal bezoek je de Kathmanduvallei, de jungle van Chitwan National park en het 20.000 meren gebied.

Reviews Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,3

 • Prachtige reis in een prachtig land. Van harte aan te bevelen. Natuur en cultuur versterken elkaar. Ons gezin heeft echt genoten.

  10

  Nepal, 18 dagen

 • Nepal is een prachtig land met een vriendelijke bevolking. Nadeel van een bezoek aan Nepal in de zomer is de vele regen, waardoor je de Himalaya weinig ziet. Hou hier echter rekening mee, en Nepal kan niet tegenvallen! Mooie bezienswaardigheden, leuke wandelingen en een mooie flora en fauna!

  9

  Nepal, 18 dagen

 • Dit is een reis die je niet zo maar vergeet. Door de vele foto's die ik heb gemaakt beleef in het steeds weer. De mensen zijn aardig, zijn altijd vrolijk, zijn vriendelijk,z e helpen je ...........mooi land. Alleen de wegen is niet mee te genieten.

  9

  Nepal, 18 dagen

 • Een fantastische reis met een zeer leuke groep mensen en een zeer deskundige en leuke reisleider (Vera). Zij ontzorgde de groep, regelde excursies, gaf tips en informatie. Wij genoten van de veelkleurigheid van beide landen. Het was mijn eerste ervaring met een groepsreis. Het was heerlijk!

  10

  India & Nepal, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie