Vakantie Lapland met de kinderen

Vakantie Lapland met de kinderen

Het uitgestrekte Finse Lapland ligt grotendeels boven de poolcirkel. In de winter is het dan ook een schitterend sneeuwlandschap waar je allerlei bijzondere dingen kunt ondernemen. Verken de omgeving op sneeuwschoenen, ontmoet de kerstman en laat je op een slee voorttrekken door husky's. Ga op rendierensafarie. Lapland is een prachtige bestemming voor jong en oud.

Ontdek alle hoogtepunten van Lapland

Gedurende deze family reis door Lapland bezoek je het dorp van de kerstman. Daarnaast ga je rendierspotten in de prachtig besneeuwde lapse bossen. Met het gezin maak je een avontuurlijke sledehondentocht. Je gaat samen een onvergetelijke sneeuwwandelingen maken en als je geluk hebt zie je het Noorderlicht. Verder ga je net als de Sami's ijsvissen in een nabijgelegen bevroren meertje. Kortom de family winterreis in Lapland is een avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde family rondreizen
We overnachten op in middenklasse familiehotel in Ivalo of in Inari. Het centrum van beide dorpjes is op loopafstand van onze accommodatie. In beide accommodaties is er de mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de sauna.

Waarom Djoser family
De rondreizen naar Lapland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van dit prachtige land. We zorgen voor de leukste uitstapjes zorgen voor goede faciliteiten en we helpen bij het organiseren van leuke activiteiten ter plaatse. Tijdens een family reis door Lapland, maak je kennis met de vriendelijke Sami bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit prachtig besneeuwde gebied.

Terug naar boven

Klant­waardering

8,5
"Super mooie reis, met een geweldige reisleidster. Leerzaam o..."
"Super mooie reis, met een geweldige reisleidster. Leerzaam over en met de Sami. IJsvissen, mijn moeder heeft echt een vis gevangen. 4 avonden noorderlicht met laatste avond zeer spectaculair. "

Naam: Ay Yin L.
Cijfer: 9,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
Go to top