Bolivia

Rondreis Bolivia

Met Djoser kun je onder andere mee op een 23-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland en een 23-daagse groepsreis Bolivia & Peru. Bolivia, met haar kleurrijke en traditionele bevolking, is een unieke Zuid-Amerikaanse bestemming. De beroemde uitgestrekte, witte zoutvlakte bij Uyuni staat in sterk contrast met de besneeuwde Andestoppen, bergmeren in allerlei kleuren, vulkanen en geisers die het Boliviaanse landschap kenmerken.

Lees meer

Hoogtepunten Bolivia

Ontdek de hoogtepunten van Bolivia

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven in comfortabele middenklasse hotels die centraal gelegen zijn. Bolivia behoort tot een van de armste landen van Latijns-Amerika, houdt er daarom rekening mee dat de voorzieningen eenvoudiger zullen zijn dan dat je gewend bent. Elke ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Dit is bij de reissom inbegrepen. We reizen met onze eigen comfortabele bus. Gedurende de rondreis reist er een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider met ons mee.

Waarom Djoser?
Een groepsreis met Djoser door Bolivia is een onvergetelijke ervaring. Een excursie Machu Picchu (excl. entree) is bij de Bolivia & Peru rondreis inbegrepen. Evenals een tocht over de indrukwekkende Uyuni zoutvlakte. De rondreis naar Bolivia is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Bolivia te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de groepsreis door Bolivia laten we je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Bolivia je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,7

Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog nivea...
Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog niveau en Paaseiland is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een inspannende, verrassende en uitermate interessante ontdekkingsreis door een deel van Zuid-Amerika.

Ger Metselaar - 9,0
Terug naar boven