Overzicht Bolivia rondreizen van Djoser

Rondreis Boliva

Met Djoser kun je onder andere mee op een 23-daagse rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland en een 23-daagse groepsreis Bolivia & Peru. Bolivia, met haar kleurrijke en traditionele bevolking, is een unieke Zuid-Amerikaanse bestemming. De beroemde uitgestrekte, witte zoutvlakte bij Uyuni staat in sterk contrast met de besneeuwde Andestoppen, bergmeren in allerlei kleuren, vulkanen en geisers die het Boliviaanse landschap kenmerken.

Lees meer

Hoogtepunten Bolivia

Ontdek de hoogtepunten van Bolivia

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven in comfortabele middenklasse hotels die centraal gelegen zijn. Bolivia behoort tot een van de armste landen van Latijns-Amerika, houdt er daarom rekening mee dat de voorzieningen eenvoudiger zullen zijn dan dat je gewend bent. Elke ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Dit is bij de reissom inbegrepen. We reizen met onze eigen comfortabele bus. Gedurende de rondreis reist er een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider met ons mee.

Waarom Djoser?
Een groepsreis met Djoser door Bolivia is een onvergetelijke ervaring. Een excursie Machu Picchu (excl. entree) is bij de Bolivia & Peru rondreis inbegrepen. Evenals een tocht over de indrukwekkende Uyuni zoutvlakte. De rondreis naar Bolivia is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Bolivia te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de groepsreis door Bolivia laten we je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Bolivia je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Bolivia reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Ik ging voor de zoutvlakte en Paaseiland en die waren geweldig! Maar ook de natuur in Bolivia is zóóóó mooi en ongerept, boven verwachting! Door de onlusten in Santiago is het programma iets omgegooid maar alles was prima geregeld. Leuke groep en prima Linda als reisbegeleidster!

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Prachtige rondreis, veel hoogtepunten: salar de Uyuni, Atacama Desert en Paaseiland. Wel vermoeiend met de eerste dagen veel vluchten en ook rekening houdend met het hoogteverschil. Aanrader en een toffe reisleidster Natasja.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis, de eerste 3 dagen waren erg pittig met 3 dagen alleen maar vliegen maar dit is het meer dan waard! De prachtige salar de uyuni in Bolivia, de san pedro de atacama woestijn in chili en dan met kers op de taart PAASEILAND!! En dat zeker ook met een fantastische reisbegeleider!

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog niveau en Paaseiland is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een inspannende, verrassende en uitermate interessante ontdekkingsreis door een deel van Zuid-Amerika.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Bolivia is schitterend! De grootste verrassing van de vakantie. De zoutvlakte en de jeepsafari richting San Pedro de Atacama waren fantastisch! Van de geisers bij San Pedro hadden we een veel te hoge verwachting, leuk maar niet bijzonder. Paaseiland was mooi maar koste 5 lange reisdagen.

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Een prachtige afwisselende reis. Sensationele natuur in de Andes en de Atacamawoestijn. Het bruisende Santiago de Chile. Als afsluiting het mysterieuze Paaseiland. Uitstekende hotels en genoeg ruimte om je eigen plan te trekken. En zeer fotogeniek: www.flickr.com/photos/jankruithof/albums

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met fantastisch laatste week op Paaseiland. Mooie combi van meerdere landen met veel afwisseling van landschap. Super interessante excursies. En genoeg tijd om af en toe te relaxen. De feestweek op Paaseiland was een bonus!

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Zeer mooie reis. Vooral Bolivia heeft mij verrast. Wat een mooi en afwisselend landschap en een vriendelijke bevolking. Paaseiland maakte alle verwachtingen waar. Zorg wel voor een goede voorbereiding: het is een zware reis door de hoogte, de vele vliegtuiguren en de lange busreis.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Schitterende reis met veel hoogtepunten.

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met veel bijzondere momenten

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Deze reis is een aanrader, heel afwisselend en het Paaseiland is een droom

  10,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  10,0
 • Wat een waanzinnige reis! De immense zoutvlakte van Uyuni, het bezoek aan een zilvermijn in Potosi en aan de Uros op hun drijvende rieteilanden. En natuurlijk het hoogtepunt de Machu Picchu. Een geweldige combinatie van cultuur, steden en natuur. Echt een aanrader!

  10,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  10,0
 • We hebben genoten van de geweldige natuur, de mooie mensen, een gezellig reisgezelschap en een geweldige reisleidster!!!

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
 • Onze eerste groepsreis, wij vonden het wel spannend. Maar door Djoser, de groep en de geweldige reisleidster, hebben we een onvergetelijke reis gehad. De hoogtepunten waren toch wel Salar de Uyuni en Machu Picchu. Tot slot hebben we nog een trekking gemaakt naar de Rainbow Mountains. Super reis!!!

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
 • Bolivia en Peru, een prachtige reis in een totaal andere wereld. Bolivia, arm en dat zie ja aan alles maar vooral aan gebouwen en wegen. Peru, rijker maar nog ver achter bij Europa. Natuur is prachtig zoals je nog nooit hebt gezien. Klimaat is hard, hete zon en koude nachten.

  8,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  8,0
 • Een fantastisch mooie reis gemaakt met onze zeer deskundige en ervaren reisbegeleidster Vicky. Heel veel mooie plekken gezien o.a. de zoutvlakte Uyuni, Secret Valley en Machu Picchu. Accommodaties zijn in sommige gevallen basic. I.p.v. de nachtbus hebben wij de vlucht Uyuni-La Paz geboekt.

  8,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met als hoogtepunten Salar d'Uyuni en Machu Picchu. De transfers gebeurden hoofdzakelijk met comfortabele bussen. De reisbegeleidster was erg professioneel. Als reiziger vergeet je soms dat ook zij zware reisdagen ondergaan. Doch altijd begeleidde ze ons goedlachs.

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis met enorm veel hoogtepunten en als climax Machu Picchu. Heeft in alle domeinen aan mijn verwachtingen voldaan maar is ook redelijk vermoeiend door de vele verplaatsingen. Zeer goede, enthousiaste reisgids (Manon). Prijs/kwaliteit zeer goed.

  9,0 (Rondreis Bolivia & Peru, 22 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

Ik ging voor de zoutvlakte en Paaseiland en die waren geweld...
Ik ging voor de zoutvlakte en Paaseiland en die waren geweldig! Maar ook de natuur in Bolivia is zóóóó mooi en ongerept, boven verwachting! Door de onlusten in Santiago is het programma iets omgegooid maar alles was prima geregeld. Leuke groep en prima Linda als reisbegeleidster!

Joke van R. - 9,0
Terug naar boven