Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de kleine Sunda Eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra.

Met Djoser Junior kun je met de kinderen Java & Bali verkennen. Met Djoser Wandel & Fiets bezoek je Bali & Lombok.

Lees meer >

Alle rondreizen Indonesië:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen, waarmee je op een ontspannen manier langs verschillende prachtige gebieden van Indonesië reist. Ieder eiland heeft zo zijn eigen karakter. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen: natuurlijk is er een programma, maar je krijgt veel individuele vrijheid om je rondreis zo in te richten als jij wil. Verken Indonesië op jouw manier en vier je vakantie met een rondreis van Djoser!

Hoogtepunten van Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Java, Bali, Sumatra en Lombok. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra. Met Djoser kies jij zelf welke hoogtepunten jij wil ontdekken van de ruim 17.000 eilanden die Indonesië rijk is.

Grote keuze in Indoensië-rondreizen

Wil je een rondreis in Indonesië gaan maken, maar weet je nog niet welke eilanden je wil gaan bezoeken? Laat je dan inspireren door het aanbod rondreizen van Djoser. In verschillende samenstellingen laten we je met een groepsreis de mooiste plekjes van Indonesië zien. Zo kun je kiezen voor een rondreis langs het mooiste van Java en Bali, maar kun je je reis ook uitbreiden met eilanden als Sumatra of Lombok. Of maak een rondreis over Sulawesi, ook wel bekend als Celebes.

Bijzondere rondreizen in Indonesië

Bij Djoser kun je terecht voor ieder type reis naar Indonesië. Alle reizen hebben een actieve insteek, maar voor de echte actievelingen hebben we ook een rondreis die je het mooiste van Bali en Lombok per fiets laat ontdekken. Kan het jou niet actief genoeg zijn en houd je van fietsen? Bekijk dan eens de Fietsreis Bali en Lombok!

Op reis met de kinderen? Met Djoser Junior kies je voor leuke rondreizen die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Djoser Junior heeft twee prachtige rondreizen waar je de hoogtepunten van Java en Bali of Sumatra, Java en Bali samen met de kinderen verkent!

Jouw favoriete Indonesië-rondreis gevonden?

Boek dan vandaag nog je reis naar Indonesië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis naar Indonesië geboekt en kan het grote avontuur beginnen!

Blog rondreis Indonesië

Indonesische volksmuziek

Als je met ons op reis gaat naar Indonesië raak je al snel gewend aan ...

Lees meer >

Reviews rondreis Indonesië: 8,6

Top reis gehad! Heel veel mooie dingen gezien op Java en Bal...
Top reis gehad! Heel veel mooie dingen gezien op Java en Bali. De reisleidster stond altijd voor ons klaar en het programma is zo opgezet dat alle must see bezienswaardigheden worden aangedaan. Wel lange reisdagen op Java, maar op Bali is genoeg tijd om daarvan uit te rusten. Kortom een aanrader!

Naam: Robin
Cijfer: 9

Borobudur, boeddhistisch pracht op Java

De Borobudur, midden op het Indonesische eiland Java, is het grootste boeddhistische monument ter wereld en een van de oudste. Maar het meeste indruk maken de kwaliteit en schoonheid van de grote aantallen stenen reliëfs, panelen en beelden.
De ‘tempel op de heuvel’ is een trapvormige piramide met daarop drie ronde terrassen, bekroond door een stoepa. Op de vijf rechthoekige lagen zijn 1300 reliëfs te bewonderen. Ze tonen het verhaal van het leven van Prins Siddharta die Gautama Boeddha wordt, de aardse vorm van Boeddha. Wil je alle reliëfs zien dan betekent dat een wandeling van 5 km over de Borobudur. De drie ronde niveaus zijn niet gedecoreerd. Er staan wel 72 opengewerkte stoepa’s, allemaal met een beeld van een bodhisattva binnenin, een heilige onderweg naar het boeddhaschap

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.