Indonesië

Rondreis Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de kleine Sunda Eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra.

Met Djoser Family kun je met de kinderen Java & Bali verkennen. Met Djoser Wandel & Fiets bezoek je Bali & Lombok.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Indonesië

Hoogtepunten Indonesië

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen, waarmee je op een ontspannen manier langs verschillende prachtige gebieden van Indonesië reist. Ieder eiland heeft zo zijn eigen karakter. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen: natuurlijk is er een programma, maar je krijgt veel individuele vrijheid om je rondreis zo in te richten als jij wil. Verken Indonesië op jouw manier en vier je vakantie met een rondreis van Djoser!

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Java, Bali, Sumatra en Lombok. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra. Met Djoser kies jij zelf welke hoogtepunten jij wil ontdekken van de ruim 17.000 eilanden die Indonesië rijk is.

Grote keuze in Indonesië-rondreizen
Wil je een rondreis in Indonesië gaan maken, maar weet je nog niet welke eilanden je wil gaan bezoeken? Laat je dan inspireren door het aanbod rondreizen van Djoser. In verschillende samenstellingen laten we je met een groepsreis de mooiste plekjes van Indonesië zien. Zo kun je kiezen voor een rondreis langs het mooiste van Java en Bali, maar kun je je reis ook uitbreiden met eilanden als Sumatra of Lombok. Of maak een rondreis over Sulawesi, ook wel bekend als Celebes.

Bijzondere rondreizen in Indonesië
Bij Djoser kun je terecht voor ieder type reis naar Indonesië. Alle reizen hebben een actieve insteek, maar voor de echte actievelingen hebben we ook een rondreis die je het mooiste van Bali en Lombok per fiets laat ontdekken. Kan het jou niet actief genoeg zijn en houd je van fietsen? Bekijk dan eens de Fietsreis Bali en Lombok!

Op reis met de kinderen? Met Djoser Junior kies je voor leuke rondreizen die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Djoser Junior heeft twee prachtige rondreizen waar je de hoogtepunten van Java en Bali of Sumatra, Java en Bali samen met de kinderen verkent!

Jouw favoriete Indonesië-rondreis gevonden?
Boek dan vandaag nog je reis naar Indonesië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis naar Indonesië geboekt en kan het grote avontuur beginnen!

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Een mooie reis met veel mogelijkheden tot snorkelen en ruim...
Een mooie reis met veel mogelijkheden tot snorkelen en ruim de tijd om (veel) varanen te spotten in het Komodo National Park. Voor mij een hernieuwde kennismaking met Indonesië in een deel wat nog niet zo toeristisch is. De hotels zijn over het algemeen redelijk tot goed met een enkele echte misser.

Erik S. - 7,0
Terug naar boven
Chat met Djoser