Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Peru

Tijdens de rondreis door Peru bezoek je o.a. Nasca, Arequipa, Titicaca, Cusco en Machu Picchu. Peru is in de eerste plaats het land van de Inca’s, maar biedt daarnaast ook koloniale steden en bovenal indrukwekkende natuur. Je maakt kennis met mysteries als de Nascalijnen en de Incastad Machu Picchu. De diversiteit maakt Peru tot een van de boeiendste landen in Zuid-Amerika. Oprioneel kun je de Inca Trail boeken. KLM brengt je comfortabel naar Lima.

Lees meer >

Alle rondreizen Peru:

Djoser Junior:

Ontdek het bijzondere Peru
Bij Djoser kan je kiezen uit drie verschillende rondreizen waarmee je het prachtige Peru verkent. Naast een rondreis uitsluitend door Peru zijn er ook combinatiereizen waarin je een bezoek aan Peru combineert met Ecuador en Galapagoseilanden of Bolivia.

Tijdens de rondreizen van Djoser worden de highlights van Peru in een aangenaam tempo verkend. We maken gebruik van een eigen bus, zodat we kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden en kunnen uitstappen voor een van de prachtige uitzichten. Per regionale trein reis je naar Machu Picchu en maak je kennis met de lokale bevolking. Een prachtige rit, die je een andere interessante kant van Peru laat zien.

We bezoeken tijdens de rondreizen door Peru niet alleen de kustgebieden met hun karakteristieke woestijnen, prachtige stranden en vruchtbare valleien, maar ook de hooglanden en tropische jungle. Deze groepsreis naar Peru is eveneens te combineren met een bezoek aan het mooie Ecuador of Bolivia. In Bolivia slaan we uiteraard de zoutvlakte bij Uyuni en de 3.000 tot 4.000 meter hoge Altiplano niet over.

Het klimaat in Peru
Het klimaat in Peru is wisselend per gebied. Op de hoogvlaktes kan het koud worden, terwijl het kwik en de luchtvochtigheid aardig stijgen in de tropische jungle. Ook al ligt Bolivia ongeveer op dezelfde breedtegraad als Hawaï, de gemiddelde temperatuur is door de hoogte over het algemeen lager dan je zou verwachten. De regentijd in beide landen loopt ongeveer van december tot en met maart. Dit hoeft echter geen belemmering te zijn om een rondreis te boeken, aangezien de natuur in de regentijd prachtig tot bloei komt.

Tijdens de groepsreis door Peru en Ecuador verrast het weer je altijd. In Ecuador kom je namelijk alle mogelijke weertypen tegen. Van vochtige, tropische jungles tot eeuwige sneeuw op de pieken van de Andes. De regentijd in Ecuador loopt van oktober tot april.

Alles goed verzorgd
Welke rondreis je ook boekt, je overnacht in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels. Deze zijn vaak kleinschalig, met een gezellige sfeer en koloniaal karakter. In sommige hotels is geen verwarming aanwezig, omdat verwarming in deze gebieden nog een relatieve luxe is. Wel zijn er genoeg warme dekens. Een eigen douche en toilet is vrijwel altijd aanwezig.

Unieke reizen van Djoser
Onze groepsreizen door Peru laten je optimaal genieten van de rijke cultuur en spectaculaire natuur. Wij hebben de mooiste routes uitgestippeld en zorgen altijd voor goede faciliteiten onderweg. Zo ontdek je alle hoogtepunten van Peru op een ontspannen manier!

Blog rondreis Peru

Populariteit van de Peruaanse keuken

Hoewel Peru vooral bekend stond om zijn bijzondere Inca-erfgoed, is er...

Lees meer >

Reviews rondreis Peru: 8,8

Een fantastische reis door het land van de Inca's. Als je ev...
Een fantastische reis door het land van de Inca's. Als je even buiten Lima bent, zie je overal de mensen lopen met hun kleurrijke kleren en hun vele hoedjes. Geweldige plaatselijke gidsen vertelden vol trots en met veel kennis over hun mooie land. de geschiedenis en de cultuur. Onvergetelijk!

Naam: Frans G.
Cijfer: 8

Inca Trail naar Machu Picchu in Peru

De verborgen stad van de Inca’s, verscholen in de machtige bergen van de Andes; Machu Picchu. Te bereiken op twee manieren. Met de trein naar Aguas Calientes, waar we overnachten. Je kunt dan ’s morgens vroeg in alle rust de wolken boven Machu Picchu zien optrekken. Of treedt in de voetsporen van dit ooit zo machtige volk doe een 4-daagse (facultatieve) trekking langs de indrukwekkende Inca trail.

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.