Afrika en het geheim van de safaritruck

Afrika en het geheim van de safaritruck

Goodmorning Africa! Na een heerlijke nacht schuiven we met z’n allen aan tafel voor een ontbijt met koffie, thee, brood, een eitje en pancakes.

Maar voor we op pad gaan worden alle spullen opgeborgen in de truck: tenten, slaapmatjes, kook-gerei, eettafel, stoelen en tassen... alles heeft z’n vaste plaats.


Nu wordt het tijd om met de safaritruck op zoek te gaan naar wilde dieren. De trucks worden op maat gebouwd en zijn uitgerust met grote watertanks en heel veel opbergruimte.Tijdens de gamedrives zit je comfor-tabel in onze hoge trucks met glazen schuiframen. Je hebt zo optimaal zicht op het wild en kunt ze goed observeren en fotograferen.

Aan boord kun je gezellig aan tafels zitten, en spullen zoals je camera, snacks en je dagrugtas houd je gewoon bij je, genoeg plaats!

Wil je foto’s maken van het wild? Zorg voor een telelens, zo maak je de mooiste foto's!

Na een dag vol dieren spotten, is het in de namiddag tijd om je tent op te zetten. En goed nieuws: dit is heel makkelijk en iedereen kan het!


De truck heeft gelukkig watertanks, waardoor we de hele dag genoeg te drinken hebben.

Na een ‘wild’ dagje heb je natuurlijk honger als een leeuw. Het keukengedeelte met bestek, servies en tafels wordt uit de truck gehaald en hier wordt heerlijk gekookt en gegeten. Bon appétit!


Na het eten is er uiteraard nog tijd voor een gezellig slaapmutsje, sterke verhalen en wellicht een kampvuur. En slapen midden in de bushbush is onvergetelijk: “Wat was dat voor geluid?”

Ook een keer mee in de safaritruck? Tijdens onze rondreizen door Namibië, Kenia, Tanzania, Oeganda, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen maak je gebruik van dit bijzondere voertuig.

Bekijk hier alle safarireizen.

Djoser Family.