Reisverslag India & Nepal

Reisverslag India & Nepal

Van zaterdag 17 december 2016 t/m woensdag 11 januari 2017 heb ik een rondreis door Noord-India en Nepal gemaakt. Ook nu was Djoser te Leiden de reisorganisatie.

Aldaar heb ik met Ankie, Ans, Christa, Christel, Frans, Henny, Jeroen, Kitty, Maria, Marieke, Michella, Petra, Ruurd, Trins, Willy en onze reisleider/begeleider Jorrit geen 22 dagen maar 26 dagen vakantie gevierd. De vakantie werd namelijk met ruim drie dagen verlengd door een sneeuwstorm in het Turkse Istanbul, waardoor er voor onze terugreis vanuit Nepal geen vliegtuig beschikbaar was.

We zijn met het vliegtuig van Schiphol naar Delhi gevlogen. In India hebben we overnacht in New Delhi, Jaipur, Agra, Orcha, Khajuraho, Varanasi, en Shivpatinagar. Daarna zijn we de grens over gegaan naar Nepal. Aldaar hebben we overnacht in Chitwan, Pokhara en Kathmandu alwaar we na de drie geplande nachten nog twee extra dagen in een luxe hotel hebben overnacht.

Vanuit Kathmandu zijn de meesten, waaronder ik, teruggevlogen naar Delhi. Alwaar ik met Christa nog één nacht in een hotel op het vliegveld heb geslapen om daarna via Londen terug te keren op het vliegveld van Schiphol.

Lees het hele reisverslag, inclusief veel foto's!