Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

USA Monument Valley Goulding's CampgroundIn San Francisco, Las Vegas, Laughlin en Los Angeles slapen we in totaal 9 nachten in sfeervolle centraal gelegen hotels. De kamers hebben een eigen douche en toilet. Enkele hotels beschikken over een zwembad. In Los Angeles verblijven we dichtbij Venice Beach. Daarnaast overnachten we 2 nachten in een cabin. De driepersoonskamers in de Verenigde Staten bevatten standaard 2 queensize bedden.

De overige 8 nachten gaan we kamperen. We verblijven op mooi gelegen kampeerterreinen. Het leuke van deze reis is dat je in je tent in slaap valt onder de sterrenhemel en de volgende ochtend wakker wordt door het fluiten van de vogels. Midden in de natuur dus! De campings hebben beperkte faciliteiten, maar beschikken wel over de basisbenodigdheden zoals een douche en toilet. Tijdens de kampeernachten slaap je in een tent die je zelf op moet zetten. Natuurlijk helpt de reisbegeleider graag mee met het opzetten van de koepeltentjes. De tenten zijn voorzien van muskietengaas. Matrasjes zijn aanwezig, zodat je zelf slechts een slaapzak en een kussen(sloop) hoeft mee te nemen. 

Mocht je zeker willen zijn van een éénpersoonstent dan is dit (op basis van beschikbaarheid) mogelijk tegen een toeslag van € 200,-. Dit kan na boeking per e-mail worden doorgegeven.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

San Francisco Adante Hotel
San Francisco La Luna Inn
Yosemite nationaal park Yosemite Pines
Bishop Brown's Town Campground
Las Vegas Golden Nugget Hotel
Zion nationaal park Zion Canyon Campground
Bryce Canyon nationaal park Ruby's Inn Campground
Moab KOA Moab
Monument Valley Goulding's Lodge & Campground
Grand Canyon (Williams) KOA Williams
Laughlin Tropicana Hotel
Marina del Rey Marina del Rey Marriott


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels en campings waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Bestaat het gezin uit vier of vijf personen dan proberen we kamers te reserveren met aan elkaar grenzende kamers.

Go to top