Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

We slapen totaal 9 nachten (San Fransisco, Las Vegas, Kingman en Los Angeles) in sfeervolle centraal gelegen hotels. De kamers hebben een eigen douche en toilet. In Las Vegas is er een zwembad aanwezig en bij Los Angeles verblijven we dicht bij Venice Beach. Daarnaast overnachten we 2 nachten in cabins. Hou er wel rekening mee dat onze triple kamers in de VS standaard 2 queensize bedden bevatten.

De overige nachten verblijf je op mooi gelegen kampeerterreinen. Het leuke van deze reis is dat je in je tent in slaap valt onder de sterrenhemel en de volgende ochtend wakker wordt door het fluiten van de vogels. Midden in de natuur dus! De campings hebben beperkte faciliteiten, maar beschikken wel over de basisbenodigdheden zoals douche en toilet. Wij hebben juist bewust gekozen voor deze manier van overnachten, omdat je dan in de natuur overnacht. Tijdens de kampeernachten slaap je in tenten die je zelf op moet zetten. Natuurlijk helpt de gids graag mee met het opzetten van de koepeltentjes. Tijdens het kamperen verwachten we van iedereen een actieve houding. We koken samen, doen samen de afwas en helpen mee het de dagelijkse gang van zaken. Mocht je zeker willen zijn van een éénpersoonstent dan is dit (op basis van beschikbaarheid) mogelijk tegen een toeslag van €200,-. Dit kan na boeking per mail worden doorgegeven.

De tenten zijn voorzien van een muskietengaas. Matrasjes zijn aanwezig zodat je zelf slechts je slaapzak en een kussen(sloop) of klein kussentje hoeft mee te nemen.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Bestaat het gezin uit vier of vijf personen dan proberen we kamers te reserveren met aan elkaar grenzende kamers.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

San Francisco Adante Hotel
San Francisco La Luna Inn
Yosemite nationaal park Yosemite Pines
Las Vegas Golden Nugget Hotel
Zion nationaal park Zion Canyon Campground
Bryce Canyon Rubys Inn Rv Park & Campground
Monument Valley Gouldings Campground
Grand Canyon Koa Williams
Laughlin Tropicana Hotel
Venice Beach Marina del Rey Marriott


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels en campings waar we op deze reis verblijven.

Go to top