Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Tijdens deze reis overnachten we in sfeervolle hotels met douche en toilet op de kamer. De meeste hotels hebben airconditioning en vaak een zwembad. Op een aantal plaatsen verblijven we in zogenoemde pousada's: authentieke lokale accommodaties met een eigen karakter.

Het hotel in Buenos Aires is een prachtig koloniaal Castelar Hotel. Het ligt centraal gelegen en op loopafstand van vele bezienswaardigheden.

In Rio de Janeiro verblijven we in een hotel op loopafstand  van de wereldberoemde stranden van Copacabana. Maar ook leuke winkels en restaurants bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Vanuit het hotel kun je makkelijk met een excursie een bezoek brengen aan het "Suikerbrood" en het "het Christusbeeld".

We overnachten in Bonito in kleurrijke pousada's met een zwembad, midden in de natuur omgeven door veel planten, bloemen, aapjes en vogels. Vanuit hier kun je verschillende wandelingen maken.

In de Pantanal  kan je heerlijk ontspannen in je hangmat of een duiknemen in het zwembad. Speel- en sportveldjes maken dit verblijf  uniek. Alle maaltijden zijn hier inclusief. Vanuit hier maken we verschillende excursies in Pantanal.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Buenos Aires Hotel Castelar
Rio de Janeiro Acapulco Copacabana
Foz do Iguaçu Best Western Taroba
Bonito Pousada Moinho de Vento
Pantanal Fazenda Santa Clara
Ilha Grande Pousada Pedacinho de Ceu
IIha Grande Pousada Portal dos Borbas

Deze selectie geeft een goed beeld van de mogelijke hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top