Overzicht Brazilie Argentinië rondreizen van Djoser

Accommodatie Argentinië & Brazilië, 21 dagen

Tijdens deze reis overnachten we in sfeervolle hotels met een eigen douche en toilet. De meeste hotels hebben airconditioning en vaak een zwembad. Op een aantal plaatsen verblijven we in zogenoemde pousada's: authentieke lokale accommodaties met een eigen karakter.

In Buenos Aires verblijven we in een prachtig koloniaal hotel. Het hotel is centraal gelegen en op loopafstand van vele bezienswaardigheden, zoals Plaza de Mayo.

In Bonito, Paraty en Ilha Grande verblijven we in een kleinschalige pousada, waarbij voornamelijk de pousada's in Paraty en Ilha Grande erg centraal liggen. De pousada in Bonito ligt midden in de natuur en wordt omgeven door veel planten, bloemen, aapjes en vogels en heeft daarnaast een zwembad.

In de Pantanal kan je heerlijk ontspannen in je hangmat of een duik nemen in het zwembad. Er zijn speel- en sportveldjes waar de kinderen zich kunnen vermaken. Alle maaltijden zijn hier inclusief. Vanuit hier maken we verschillende excursies in de Pantanal.

In Rio de Janeiro verblijven we in een hotel op loopafstand van het wereldberoemde strand van Copacabana. Maar ook leuke winkels en restaurants bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Met de lokale bus kun je gemakkelijk de Suikerbroodberg bezoeken, één van de bekendste bezienswaardigheden van Rio de Janeiro. 

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Buenos Aires Ker San Telmo Hotel
Foz do Iguaçu Nadai Confort Hotel & SPA
Bonito Selina Bonito
Pantanal Pousada Santa Clara
Campo Grande Hotel Vale Verde
Paraty Pousada do Principe
Ilha Grande Pousada Pedacinho de Ceu
Ilha Grande Pousada Farol dos Borbas
Rio de Janeiro Copa Sul

Deze selectie geeft een goed beeld van de mogelijke hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis