Overzicht China rondreizen van Djoser

Accommodatie China, 18 dagen

In China overnachten we in middenklasse hotels. Uiteraard hebben de kamers een eigen douche en toilet. In bijna elke kamer is een waterkoker aanwezig, zodat je daar een lekker vers kopje thee of koffie kunt zetten.

In Pingyao verblijven we in een karakteristiek hotel dat midden in het oude centrum van de stad ligt. Dit sfeervolle houten complex is versierd met de typische rode lantarentjes en beschikt over een gezellige binnenplaats. De kamers zijn stijlvol ingericht in de typerende stijl van Pingyao. Het is echt een meerwaarde om hier te verblijven!

In Ping'An verblijven we in een eenvoudig, maar goed hotel met een adembenemend uitzicht over de rijstterrassen. Vanwege de hooggelegen terrassen is het niet mogelijk om met de bus voor het hotel te komen en wordt het laatste stuk te voet via trappen afgelegd (ongeveer 15-20 min lopen).

In Yangshuo verblijven we in een hotel midden in het centrum van het dorp. We zitten niet direct aan de drukke hoofdstraat van Yangshuo, maar in een rustiger zijstraatje er van. Vanuit je hotelkamers heb je uitzicht op de karstheuvels die in het centrum staan.

We sluiten de reis af in Hong Kong, waar we net even buiten het centrum verblijven. Met de metro of taxi ben je zo in de stad. De ideale plek dus om je indrukwekkende reis af te sluiten.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Shanghai Yu Hang Hotel (Astronautic)
Beijing Starmoon Hotel
Pingyao Dejuyuan Hotel
Xi'an Hongye Hotel
Ping'An Liqing Hotel
Yangshuo New Li River Hotel
Hongkong Panda Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.


Reis je met een familie van 3 personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. De meeste accommodaties in China hebben namelijk geen triple kamers, waardoor er vaak een 'snoozer' bijzetbedje of alleen een matras op de kamer geplaatst wordt. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.
 

Terug naar reis