Overzicht Cuba rondreizen van Djoser

Vakantie Cuba met de kinderen

Op onze vakanties door Cuba met de kinderen kijk je je ogen uit. In de mooie, oude steden als Havana en Trinidad vind je prachtige gebouwen en oude auto’s. Tijdens deze gezinsvakanties is er veel te doen voor zowel de kinderen als de ouders. Bezoek bijvoorbeeld een echte sigarenfabriek, maak een paardrijtocht in de Vallei van Vinales of ontspan op de tropische stranden. Ga je liever snorkelen in het helderblauwe water dan kan dat uiteraard ook. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht, zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen. Het reizen met kinderen in Cuba zorgt voor vele mooie ervaringen!

Reviews Cuba reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Wat een heerlijke en mooie reis hebben wij gehad in Cuba! De reisbegeleidster was erg professioneel en voelde de groep goed aan. Samen met de lokale gids, met een zeer brede kennis van zaken, hebben zij ons op een hele leuke manier dit bijzondere land leren kennen. Dit vergeten wij nooit meer!

  9

  Cuba, 15 dagen

 • Bijzondere vakantie! Fijne begeleiding, prachtig land en veel leuke en interessante activiteiten. Onze hele gezin heeft genoten!!

  9

  Cuba, 15 dagen

 • Cuba heeft een weelderige groene natuur, omdat er ieder etmaal wel even een stortbui is. Meestal 's nachts zodat je er geen last van hebt. De stadswandelingen en excursies zijn leuk, eetgelegenheden heel divers. Onze reisleidster woont in Havana en weet veel te vertellen over Cuba. Heel interessant

  8

  Cuba, 15 dagen

 • Wat een fantastische reis was het. Mede door de medereizigers, reisleidster van Djoser en de lokale gids. Mooie route, veel gezien en gehoord over Cuba.

  8

  Cuba, 15 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Alle hoogtepunten van Cuba

Bekijk alle hoogtepunten van Cuba

Gedurende deze family rondreis door Cuba bezoek je onder andere de bruisende steden Havana, Trinidad, Camagüey en Santiago de Cuba. Je gaat op avontuur in het natuurgebied Topes de Collantes in russiche 4x4 trucks, en je treedt in de sporen van de Cubaanse revolutie door een trekking te maken diep in het Sierra Maestra gebergte waar de revolutie in 1953 begon. Je eindigt deze spectaculaire reis aan de parelwitte stranden van Guardalavaca en Varadero. Kortom de rondreis door Cuba is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in Varadero en Guardalavaca zijn op all-inclusive basis. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Cuba. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Cuba zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Cuba, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis relax op het strand van Varadero.