Overzicht Ecuador & Galapagos rondreizen van Djoser

Accommodatie Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Tijdens je reis door Ecuador overnacht je in comfortabele en sfeervolle hotels, waarvan de kamers zijn voorzien van douche en toilet. De ligging is centraal, zodat je te voet veel kunt bekijken. Een enkele keer ligt de accommodatie iets meer afgelegen, maar dat wordt door de bijzondere sfeer dan ten volle gecompenseerd.

In het Amazonegebied overnachten we in een door de Rainforest alliance gecertificeerde ecolodge. De karakteristieke hutjes zgn. 'cabañas', zijn gebouwd door de lokale bevolking. Dit zijn ´twee-onder-een-kap´ huisjes met een eigen slaapkamer en badkamer. De huisjes liggen midden in de jungle aan een rivier en zijn uitsluitend per kano te bereiken. De stroom wordt door middel van zonnepanelen gegenereerd. Vanuit de lodge worden er verschillende excursies aangeboden die een onvergetelijke ervaring bieden. Alle maaltijden zijn inbegrepen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Quito Ikala Quito
Otavalo Hotel Geranios
Tena Establo de Tomas
Jungle Yacuma lodge
Banos Hotel Alisamay
Riobamba Hotel Chimborazo
Cuenca Hotel Culturas
Guayaquil Hotel Unipark
Isla Isabela Gran Tortuga

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis kunnen verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis