Overzicht Egypte rondreizen van Djoser

Accommodatie Egypte, 15 dagen

We maken in Caïro gebruik van een sfeervol hotel. Soms verblijven we in een luxe hotel in het centrum van Caïro, soms maken we gebruik van een mooi hotel daarbuiten met uitzicht op de indrukwekkende piramides. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet en airconditioning.

Het hotel in Aswan heeft een zwembad en een mooi uitzicht over de Nijl. Ons luxe hotel met zwembad in Luxor ligt aan de Nijl en in de buurt van het centrum, de beroemde Luxortempel en vlakbij de bazaar. 

In El Gouna hebben we een fijn hotel met alle faciliteiten die je van een strandhotel kunt verwachten.

Hou er wel rekening mee dat met kerst- en nieuwjaar ter plaatse een verplicht supplement betaalt dient te worden voor het kerst- / nieuwjaars diner. Voor kerst bedraagt het supplement EUR 50 p.p. voor nieuwjaar bedraagt het supplement EUR 90 p.p. Kinderen t/m 11 jaar betalen 50% van de prijs.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Caïro Golden Tulip Flamenco Hotel
Aswan Obelisk Hotel
Luxor Eatabe Luxor Hotel
El Gouna

Panorama Bungalows

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis