Overzicht Egypte rondreizen van Djoser

Accommodatie Egypte, 19 dagen

In Caïro verblijven we in een heel centraal hotel, waardoor je makkelijk de stad kan ontdekken, en soms maken we gebruik van een mooi hotel met uitzicht op de indrukwekkende piramides  een stuk buiten de stad. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet en airconditioning.

Tijdens de drie daagse nijlcruise verblijven we aan boord van een cruiseschip. Je overnacht in hutten met airconditioning en eigen sanitair. Ook vind je een restaurant en zwembad aan boord.

Het hotel in Aswan heeft een zwembad en een prachtig uitzicht over de Nijl. Ons viersterren hotel  met zwembad in Luxor ligt eveneens aan de Nijl en in de buurt van het centrum, de beroemde Luxortempel en vlakbij de bazaar. 

In Hurghada verblijven we in een fijn resort aan het strand van de Rode Zee met alle faciliteiten die je van een strandhotel kunt verwachten.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Caïro Golden Tulip Flamenco
Aswan Obelisk Hotel
Luxor Eatabe Hotel
Hurghada Sunrise Aqua Joy Resort

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis