Overzicht Egypte rondreizen van Djoser

Accommodatie Egypte, 19 dagen

We maken in Caïro gebruik van een sfeervol 5-sterrenhotel met zwembad. Het kan zijn dat we in Caïro zelf verblijven, en soms maken we gebruik van een mooie hotel met uitzicht op de indrukwekkende piramides. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet en airconditioning.

Tijdens de drie daagse nijlcruise verblijven we aan boord van een 5-sterren cruiseschip. Je overnacht in hutten met airconditioning en eigen sanitair. Ook vind je een restaurant en zwembad aan boord.

Het hotel in Aswan heeft een zwembad en een prachtig uitzicht over de Nijl. Ons viersterren hotel  met zwembad in Luxor ligt eveneens aan de Nijl en in de buurt van het centrum, de beroemde Luxortempel en vlakbij de bazaar. 

In Hurghada verblijven we in een fijn resort aan het strand van de Rode Zee met alle faciliteiten die je van een strandhotel kunt verwachten.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Caïro Golden Tulip Flamenco
Aswan Obelisk Hotel
Luxor Eatabe Hotel
Hurghada ZYA Regina Resort

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis