Overzicht Egypte rondreizen van Djoser

Accommodatie Egypte, 9 dagen

In Caïro overnachten we in een goed middenklasse hotel. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet en airconditioning.

In Luxor slapen we in een 4-sterrenhotel met zwembad aan de Nijl. Het hotel ligt in de buurt van het centrum, de beroemde Luxortempel en de bazaar. 

In Hurghada verblijven we in een resort aan het strand van de Rode Zee. In dit hotel zijn ontbijt en diner inbegrepen. Hou er wel rekening mee dat met kerst- en nieuwjaar ter plaatse een verplicht supplement betaalt dient te worden voor het kerst- / nieuwjaars diner. Voor kerst bedraagt het supplement EUR 50 p.p. voor nieuwjaar bedraagt het supplement EUR 90 p.p. Kinderen t/m 11 jaar betalen 50% van de prijs.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Caïro Golden Tulip Flamenco
Luxor Eatabe Luxor Hotel
Hurghada ZYA Regina Resort

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen, dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Mocht je hiervoor kiezen of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, dan reserveren we indien mogelijk aan elkaar grenzende kamers.
 

Terug naar reis