Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

In Griekenland overnachten we in sfeervolle hotels inclusief ontbijt en soms een zwembad.  De kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Ons hotel in Athene ligt midden in het centrum en op loopafstand van het Nationaal museum en de Acropolis. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht over de hele stad.

In Delphi en Olympia verblijven we in kleine sfeervolle familiehotels vlakbij alle bezienswaardigheden zoals het beroemde orakel van de Apollotempel.

Pylos ligt aan de zee en vlakbij de haven. Ons hotel heeft dan ook een spectaculair uitzicht. Het ligt vlakbij het centrum en een prachtig kasteel.

In Naxos ligt ons authentieke familiehotel op 200 meter van het strand. Alle kamers zijn voorzien van een balkon met een prachtig uitzicht.

Op Santorini heeft ons hotel een mooi groot zwembad met een prachtig zonneterras. Op Kreta ligt ons hotel op loopafstand van het strand. Een ideale plek om te ontspannen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Athene Crystal City Hotel
Delphi Hotel Pan-Artemis
Olympia Olympic Village
Pylos Karalis Beach
Mystras Byzantion
Nafplion Nafplia
Naxos Barbouni
Santorini Albatros Hotel
Kreta Hotel Akali


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top