Overzicht Grieken­land rondreizen van Djoser

Accommodatie Griekenland, 9 dagen

In Griekenland overnachten we in sfeervolle hotels inclusief ontbijt en soms een zwembad. De kamers beschikken over een eigen douche en toilet. 

Ons hotel in Athene ligt midden in het centrum en op loopafstand van het Nationaal museum en de Akropolis. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht over de hele stad.

In Delphi en Olympia verblijven we in kleine sfeervolle familiehotels vlakbij alle bezienswaardigheden zoals het beroemde orakel van de Apollo-tempel

Pylos ligt aan de zee en vlakbij de haven. Ons hotel heeft dan ook een spectaculair uitzicht. Het ligt vlakbij het centrum en een prachtig kasteel.

Op het eiland Aegina verblijven we in een mooi hotel dichtbij het strand. Vanuit het hotel kun je het gezellige centrum en de haven bezoeken.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Athene Hotel Crystal City
Delphi Hotel Pan-Artemis
Olympia Hotel Kronio
Mystras Byzantion Hotel
Nafplion Hotel Nafplia
Aegina Hotel Danae

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis