Overzicht IJsland rondreizen van Djoser

Accommodatie IJsland, 14 dagen

Tijdens deze avontuurlijke reis overnacht je in comfortabele twee/driepersoons tentjes die je zelf op moet zetten. Slaapmatjes, tafels en krukjes behoren tot de kampeeruitrusting. Je dient voor deze reis wel zelf een slaapzak mee te nemen. Op alle campings zijn prima douche- en toiletfaciliteiten. Zoals gebruikelijk is op Europeese campings kan het voorkomen dat er voor het douchen betaald dient te worden.

In Landmannalaugar kun je een duik nemen in een warme rivier. Soms is er ook een zgn. ‘hot pot’, een natuurlijk bad met warm water van zo’n 36°C.  In Reykjavik verblijven we in een guesthouse/hostel met gedeelde faciliteiten.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Grindavik Camping Grindavik
Skaftafell NP Skaftafell camping
Reykjavik Student Hostel Reykjavik

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Het Student Hostel in Reykjavik beschikt enkel over tweepersoonskamers. Bestaat jouw gezin uit een oneven aantal verblijft je kind, of een van de kinderen, deze laatste nacht op indeling samen met een ander kind van hetzelfde geslacht uit het reisgezelschap. Het is ook mogelijk om tegen betaling van een toeslag voor deze overnachting een tweepersoonskamer voor alleen gebruik te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.  


 

Terug naar reis