Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

We overnachten tijdens deze reis in eenvoudige middenklasse hotels, die meestal centraal gelegen zijn en een eigen, sfeervol karakter hebben. De kamers beschikken over eigen douche en toilet, maar zijn niet voorzien van luxe extra's. Enkele hotels op Flores, Sumbawa, Lombok en Bali hebben airconditioning. In andere hotels is waar nodig een fan aanwezig.

Op Bali verblijven we net even buiten de drukte van Ubud. Tussen de rijstvelden en de bossen ligt ons aangename hotel. In de prachtige tuin van het hotel bevindt zich een zwembad en er is een gratis shuttle naar het centrum van Ubud. Wil je helemaal bijkomen van je indrukwekkende reis, dan kun je hier ook een heerlijke massage krijgen.

De Kelimutu Crater Lakes Ecolodge ligt in een vallei met een stomende rivier in de buurt en heeft een prachtig uitzicht over de vulkaan Kelimutu. Het is een ecolodge, wat inhoudt dat men zuinig omgaat met de natuur. Zo wordt alle elektriciteit opgewekt door de zon. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor de excursie naar de vulkaan.

Tijdens de boottocht naar Komodo National Park varen we met een lokale boot. Benedendeks zijn verschillende slaapkooien die je met gordijnen af kan sluiten. Je kan er ook voor kiezen met een dekmatras aan dek onder de sterren te slapen! Verder zijn er toiletten aan boord.

Reis je met een gezin van 3 personen boeken wij standaard een driepersoonskamer voor jullie. Vaak beschikken de hotels waar wij gebruik van maken op deze reis niet standaard over kamers met drie vaste bedden. In dat geval wordt een derde bed of matras bijgeplaatst in een tweepersoonskamer. 

Zijn je kinderen wat groter, of wil je meer comfort, kun je ervoor kiezen een éénpersoonskamer bij te boeken. De toeslag hiervoor bedraagt € 495,-. 

Bekijk hotelreviews op

Ubud Bhanuswari
Moni Kelimutu Crater Lakes Eco Lodge
Riung Pondok SVD
Ruteng Hotel Sindha
Labuan Bajo The Jayakarta Suites Komodo
Bima Marina Hotel
Tetebatu Wisma Soedjono
Senggigi Jayakarta Lombok Beach Resort & Spa

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven:

Go to top