Overzicht Indonesië rondreizen van Djoser

Accommodatie Sumatra, Java & Bali, 22 dagen

We overnachten in goede middenklasse hotels, die meestal centraal gelegen zijn. Een aantal hotels zijn wat eenvoudiger omdat ze op plekken liggen waar weinig toeristen komen, of omdat er weinig aanbod is. De locatie maakt echter alles meer dan goed!

In Bohorok verblijven we in een eenvoudig hotel, aan de rand van het Gunung Leuser nationaal park. Naast het hotel hoor je de rivier stromen.

Ons hotel in Yogyakarta ligt op loopafstand van Malioboro Street: de grootste en bekendste winkelstraat in Yogyakarta. Alle kamers hebben een airco en er is hier ook een zwembad aanwezig: een oase van rust te midden van alle bedrijvigheid.

Het hotel bij de Bromo vulkaan is eenvoudig, maar de locatie maakt alles goed: gelegen op de kraterrand van de bromovulkaan heb je een schitterend uitzicht over het betoverende maanlandschap.In Lovina op Bali ligt ons hotel pal aan het strand, of heel vlakbij; je loopt zo van het hotel het strand op. Ook is er een zwembad aanwezig voor wie liever daar een frisse duik neemt.

In Lovina op Bali ligt ons hotel pal aan het strand, of heel vlakbij; je loopt zo van het hotel het strand op. Ook is er een zwembad aanwezig voor wie liever een frisse duik in het zwembad neemt.

In Ubud maken we gebruik van wisselende accommodaties, maar altijd met zwembad en in mooie Balinese stijl.

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven: 

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor 

Brastagi Sinabung
Samosir Toledo Inn
Yogyakarta Jambuluwuk
Bromo Café Lava
Kalibaru Kalibaru Cottages
Munduk Puri Lumbung
Lovina Hotel Aditya
Ubud Cendana Resort

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Wij raden aan voor meer comfort voor oudere kinderen, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. De meeste accommodaties in Indonesië hebben namelijk geen triple kamers, waardoor er vaak een 'snoozer' bijzetbedje of alleen een matras op de kamer geplaatst wordt. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.
Terug naar reis