Overzicht Kenia, Tanzania & Zanzibar rondreizen van Djoser

Accommodatie Kenia, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen

Tijdens deze avontuurlijke safari overnacht je 12 nachten in driepersoons tenten, die voorzien zijn van muskietengaas. Zo sta je het dichtst bij de natuur en leer je de Afrikaanse 'bush' het beste kennen. Je zet zelf je tent op. Vergeet niet voor deze reis een slaapzak mee te nemen. In slaap vallen met het gebrul van een leeuw op de achtergrond is een unieke ervaring.

De campsites zijn prachtig gelegen in de natuur waardoor je 's nachts de geluiden van de dieren goed kunt horen. Er zijn toiletten/douches aanwezig en er wordt vaak een kampvuur gemaakt.

In Nairobi en Arusha overnachten we in sfeervolle lodges/hotels met een eigen douche en toilet.

Aan het eind van de reis overnacht je aan de kust van Zanzibar in lokale stijl gebouwde bungalows met veranda op loopafstand van het prachtig witte zandstrand van Kendwa. 

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Nairobi Boulevard Hotel
Lake Naivasha Fish Eagle campsite
Serengeti Seronera Campsite
Mto wa Mbo Twiga camp
Arusha Golden Crest
Zanzibar Kendwa Rock Beach Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer en in één tent . Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer/ extra tent bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis