Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Accommodatie Marokko, 15 dagen

We overnachten in comfortabele hotels met douche en toilet op de kamer. In de meeste hotels is gratis WIFI en airconditioning aanwezig. Sommige hotels hebben ook een restaurant met een gezellig terras of een binnenplaats, waar je heerlijk kunt zitten eten. We gebruiken hotels met een eigen karakter en met een goede ligging, vaak op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.

In Fès overnachten we in typische Marokkaanse sferen. Het hotel ligt naast de ingang van de medina en op loop afstand ben je bij de kleine straatjes van Fès.

In de woestijn overnachten we in tenten in een berberkamp. Hiervoor hoef je geen slaapzak mee te nemen; er staan bedden in je tent en voor schone lakens, dekens en een handdoek wordt gezorgd.

Vanuit het luxe 5-sterren Atlas Essouira & Spa resort in Essaouira loop je zo het strand op en de zee in. De gezinsvriendelijke omgeving en tal van restaurants en attracties in de buurt, maken dat dit hotel een uitstekende plek is om je rondreis te eindigen en te ontspannen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Casablanca Hotel Moroccan House
Fés Hotel Batha
Midelt Hotel Taddart
Zouala Maison d'Hote Zouala
Merzouga Erg Chebbi Sahara Garden
Aït Ben Haddou Riad Maktoub
Marrakech Hotel Gomassine
Marrakech Hotel Amalou
Essaouira Atlas Essaouira & Spa resort

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van 3 personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis