Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Accommodatie Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

We overnachten in comfortabele hotels met douche en toilet op de kamer. In de hotels is airconditioning en een zwembad aanwezig. We gebruiken waar mogelijk hotels met een eigen karakter en met een centrale ligging.

Zo overnachten we in Marrakech in een traditioneel ingericht hotel waar je je meteen thuis voelt. Ontbijten doe je je op de binnenplaats en ontspannen aan de rand van het zwembad op een van de aanwezige ligbedden.

In de Fint-oase, in de steenwoestijn, en in de kleine Tinfou zandwoestijn overnachten we in tenten in een tentenkamp. Je slaapt op matjes met schone lakens en een warme deken. Hoewel er voldoende dekens aanwezig zijn, adviseren wij een slaapzak mee te nemen voor wie het snel koud heeft 's nachts. Als je buiten de tent onder de sterren wilt slapen dien je zeker zelf een slaapzak mee te nemen.

Nadat we uit de steenwoestijn komen, slapen we in een heerlijk ruimopgezet hotel nabij een palmenbos in het rustige Zagora. Loop hier gerust rond om ergens nog een shawl tegen de zon, voor tijdens de dromedarissentocht, te kopen. Nadat we uit de zandwoestijn komen, verblijven we in Aït Ben Haddou in een bijzonder sfeervol hotel met authentieke details. Geniet hier van het spectaculaire uitzicht op de oude kasbah.
Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Casablanca Moroccan House
Marrakech Hotel Gomassine
Marrakech Hotel Amalou
Fint Oase Camp Fint Oase
Zagora Hotel La Fibule
Zagora Hotel Tinsouline
Tinfou woestijn Camp Tinfou desert
Aït Benhaddou Riad Maktoub


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis