Overzicht Spanje rondreizen van Djoser

Accommodatie Spanje, 18 dagen

Cuevas Guadix family djoser andalusieWe overnachten in sfeervolle middenklasse hotels, waarbij de kamers altijd zijn voorzien van eigen douche en toilet. In Castillo de Castellar overnacht je binnen de muren van een Moors kasteel, in casas rurales; zonder twijfel een unieke ervaring. De indeling per appartement verschilt. De meeste appartementen hebben twee of drie slaapkamers, een aantal heeft een slaapkamer en een sofabed in de woonkamer.

Bij Guadix slaap je in een heus grothotel, waar je als familie verblijft in een één-of tweekamerappartement met gezamenlijke faciliteiten per appartement.*

De hotels liggen op mooie locaties in de natuur, op loopafstand van bezienswaardigheden, hebben een zwembad of bieden een unieke ambiance, zoals het verblijf binnen kasteelmuren of in een grothotel. Ontbijt is bij deze reis inbegrepen in de reissom. Een aantal hotels beschikt over een zwembad. 

Reis je met een familie van 3 personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Bestaat het gezin uit vier of vijf personen dan reserveren we twee kamers, waar mogelijk aan elkaar grenzend (dit geldt voor de hotels).
*Reis je met twee of drie personen, dan kan het voorkomen dat je in Castillo de Castellar en Guadix je appartement deelt met een ander gezin. Uiteraard heeft ieder wel een eigen kamer, alleen de faciliteiten zijn dan gedeeld.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Ardales Hotel Posada del Conde
Castillo Hotel Castillo de Castellar
Sevilla Silken Al-Andalus Palace Hotel
Zuheros Hacienda Minerva
Guadix Cuevas La Granja
Granada  Hotel Los Angeles & Spa
Nerja Nerja Club & Spa


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Terug naar reis