Vakantie Sri Lanka & Malediven met de kinderen

Vakantie Sri Lanka & Malediven met de kinderen

Het eiland Sri Lanka heeft veel te bieden voor een indrukwekkende familievakantie. Mooie ruïnesteden, het rijke koloniaal erfgoed dat onder andere in Galle te vinden is en prachtige nationale parken zoals Udawalawe. Hier kun je in een jeep op zoek gaan naar wilde olifanten en luipaarden. De kustlijn van Sri Lanka bestaat  uit paradijselijke zandstranden en helderblauw water. Bij Trincomalee kun je uitstekend duiken, snorkelen en boottochten maken. Ontspannen op het rustige strand is natuurlijk ook mogelijk. Een rondreis Sri Lanka met kinderen is een bijzondere, actieve én ontspannen ervaring.

We sluiten de 21-daagse reis af op een prachtig tropisch eiland van de Malediven. Er is ook een 20-daagse Sri Lanka rondreis zonder de Malediven, maar wel met o.a. de tempelstad Anuradhapura.

Klant­waardering

8,8
"Op dag twee moest de bus stoppen voor een overstekende olifa..."
"Op dag twee moest de bus stoppen voor een overstekende olifant, dan weet je zeker dat je in een bijzondere omgeving zit. Sri Lanka bleek een prachtige bestemming voor de eerste verre reis met onze dochter (acht jaar). Natuur, tempels, drukte, lekker eten, fijne reisgenoten, het was een mooie trip."

Naam: Marijke
Cijfer: 8,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
Go to top