Overzicht Sri Lanka & Malediven rondreizen van Djoser

Vakantie Sri Lanka & Malediven met de kinderen

Het eiland Sri Lanka heeft veel te bieden voor een indrukwekkende familievakantie. Mooie ruïnesteden, het rijke koloniaal erfgoed dat onder andere in Galle te vinden is en prachtige nationale parken zoals Udawalawe. Hier kun je in een jeep op zoek gaan naar wilde olifanten en luipaarden. De kustlijn van Sri Lanka bestaat  uit paradijselijke zandstranden en helderblauw water. Bij Trincomalee kun je uitstekend duiken, snorkelen en boottochten maken. Ontspannen op het rustige strand is natuurlijk ook mogelijk. Een rondreis Sri Lanka met kinderen is een bijzondere, actieve én ontspannen ervaring.

We sluiten de 21-daagse reis af op een prachtig tropisch eiland van de Malediven. Er is ook een 20-daagse Sri Lanka rondreis zonder de Malediven, maar wel met o.a. de tempelstad Anuradhapura.

Reviews Sri Lanka & Malediven reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Fantastische rondreis met verschillende hoogtepunten van Sri Lanka. De lokale gids (Sujee) en reisbegeleider (Patrick) hebben de reis perfect begeleid! De afsluiter op de Malediven zorgt er voor dat je alle indrukken van Sri Lanka nog eens kunt laten "bezinken".

  9

  Sri Lanka & Malediven, 21 dagen

 • Op dag twee moest de bus stoppen voor een overstekende olifant, dan weet je zeker dat je in een bijzondere omgeving zit. Sri Lanka bleek een prachtige bestemming voor de eerste verre reis met onze dochter (acht jaar). Natuur, tempels, drukte, lekker eten, fijne reisgenoten, het was een mooie trip.

  8

  Sri Lanka & Malediven, 21 dagen

 • Hele mooie en fijne reis gehad met Sander als reisbegeleider en Bop als lokale gids, veel gezien en gedaan, leuke groep ook!! Denk dat eea wel goedkoper kan, sommige hotels waren behoorlijk luxe!! De 'verplichte' fooi voelde echter wat vreemd,.. Zeker aanrader qua land als qua reisorganisatie

  9

  Sri Lanka & Malediven, 21 dagen

 • Voor mijn dochter en mij was dit de eerste groepsreis en dan ook nog voor t éérst zo ver weg. We hébben genoten van het afwisselende programma, de kennis van t land en de bevolking van zowel de gids als de reisleidster. Het begin van de reis vonden we pittig, maar t werd steeds relaxter.

  9

  Sri Lanka & Malediven, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie