• Slide 1
 • Slide 2

  Vakantie Sri Lanka & Malediven met de kinderen

  Het eiland Sri Lanka heeft veel te bieden voor een indrukwekkende familievakantie. Mooie ruïnesteden, het rijke koloniaal erfgoed dat onder andere in Galle te vinden is en prachtige nationale parken zoals Udawalawe. Hier kun je in een jeep op zoek gaan naar wilde olifanten en luipaarden. De kustlijn van Sri Lanka bestaat  uit paradijselijke zandstranden en helderblauw water. Bij Trincomalee kun je uitstekend duiken, snorkelen en boottochten maken. Ontspannen op het rustige strand is natuurlijk ook mogelijk. Een rondreis Sri Lanka met kinderen is een bijzondere, actieve én ontspannen ervaring.

  We sluiten de 21-daagse reis af op een prachtig tropisch eiland van de Malediven. Er is ook een 20-daagse Sri Lanka rondreis zonder de Malediven, maar wel met o.a. de tempelstad Anuradhapura.

  Kies een familierondreis:

  Klant­waardering

  8,8
  "We hebben samen met onze kinderen van 11 & 12 jaar genoten v..."
  "We hebben samen met onze kinderen van 11 & 12 jaar genoten van deze reis! Sri Lanka is een prachtig land. Dankzij Djoser en onze reisleidster hebben we veel van het land gezien en ons onder mogen dompelen in de Sri Lankaanse cultuur. Het reisprogramma was prima verdeeld in excursies & ontspanning."

  Naam: Joset G.
  Cijfer: 9,0
  • Brochure Junior aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
  Chat met Djoser
  Go to top