Overzicht Sri Lanka rondreizen van Djoser

Accommodatie Sri Lanka, 20 dagen

We overnachten in mooie resorts, gemoedelijke resthouses en koloniale hotels die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun geschiktheid voor gezinnen met (jonge) kinderen. De hotelkamers hebben altijd eigen douche en toilet en waar nodig airconditioning. Alle hotels, met uitzondering van het hotel in Nuwara Eliya, beschikken over een zwembad.

Aangekomen in Sri Lanka rijden we in een half uurtje naar ons hotel in Negombo, dat direct aan het strand is gelegen. In de tuin van het hotel heb je ook de mogelijkheid om te zwemmen in het buitenbad en in de omgeving zijn tal van leuke restaurants en kleine winkeltjes te vinden.

In Trincomalee ligt ons hotel met moderne kamers wederom direct aan het strand, maar er is ook een zwembad aanwezig in de binnentuin. Je kunt je hier ook laten verwennen met massages en diverse beautybehandelingen in het Wellness Center.

Ons hotel in Kandy bevindt zich op een mooie locatie, met volop groen. Het hotel beschikt over nette kamers met een schitterend uitzicht over het meer van Kandy. In het heerlijke zwembad in de tuin, kun je een een verfrissende duik nemen of even bijkomen van de indrukken van de reis tot dusver.

In Udawalawe brengen we de nacht door in een luxe tentenkamp, idyllisch gelegen aan een riviertje. Je hebt hier je eigen tent met bedden en ook eigen sanitaire voorzieningen. 's Avonds verzorgt het vriendelijke personeel een heerlijke maaltijd voor de groep.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Negombo Paradise Beach Hotel
Anuradhapura The Lakeside Hotel
Polonnaruwa Sudu Araliya Hotel
Trincomalee Anantamaa Resort
Kandy  Thilanka Hotel
Nuwara Eliya  Windsor Hotel
Udawalawe NP Athgira River Camp
Tissamaharama Magampura Eco Village
Ahangama  Insight Resort
Colombo Grand Oriental Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis