Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Tijdens deze avontuurlijke safari overnacht je 8 nachten in comfortabele driepersoons tentjes, die voorzien zijn van muskietengaas. Zo sta je het dichtst bij de natuur en leer je de Afrikaanse 'bush' het beste kennen. Je zet zelf je tent op. Vergeet niet voor deze reis een slaapzak mee te nemen. In slaap vallen met het gebrul van een leeuw op de achtergrond is een unieke ervaring.

De campsites zijn prachtig gelegen in de natuur waardoor je s nachts de geluiden van de dieren goed kunt horen. Er zijn  toiletten/ douches aanwezig en vaak wordt er een kampvuur gemaakt.

We slapen totaal 5 nachten in sfeervolle lodges/hotels met eigen douche en toilet.

In Arusha slaap je in een centraal gelegen hotel voorzien van douche en toilet op de kamer.

Aan het eind van de reis overnacht je aan de kust van Zanzibar in lokale stijl gebouwde bungalows met veranda op loopafstand van het prachtig witte zandstrand van Nungwi. 

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Zanzibar Amaan Beach Bungalows

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer/in één tent. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer/extra tent bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top