Overzicht Thailand rondreizen van Djoser

Accommodatie Thailand Noord & Zuid, 21 dagen

We overnachten in goede middenklasse hotels. De kamers hebben altijd eigen douche en toilet en airconditioning of beschikken over een klamboe. De meeste van onze hotels bieden een mogelijkheid tot zwemmen. Dit kan een mooi zwembad zijn, maar ook de zee of zoals bij de River Kwai, de rivier. Daarnaast is tegenwoordig in veel hotels wifi aanwezig.

In Bangkok verblijven we in een goed, centraal gelegen hotel met een zwembad. Met de taxi ben je in 10 minuutjes bij de levendige Khao San Road, the Royal Palace an andere highlights. In de buurt van het hotel zijn verschillende shopping malls.

We overnachten aan de River Kwai in een bijzondere accommodatie: een karakteristieke houten bungalow, die drijft op de rivier. Ons hotel op Koh Samui ligt op loopafstand van het strand nabij het gezellige centrum van Chaweng. Op Koh Phi Phi verblijven we in geschakelde bungalows op een heuvel omgeven door tropische bloemen en planten.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Bangkok Nouvo City Hotel
Kanchanaburi Baan Pha Nam
Ayutthaya Krungsri River Hotel
Sukothai Le Charme
Chiang Mai The Park hotel
Koh Samui D'Varee Diva Avenue
Khaosok NP Khao Sok Rainforest
Phi Phi Island Bayview Resort


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor extra comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis