Overzicht Vietnam rondreizen van Djoser

Accommodatie Vietnam, 23 dagen

Er zijn kamers gereserveerd in meestal centraal gelegen, comfortabele hotels, van waaruit je makkelijk te voet, per cyclo of per fiets de stad kunt ingaan. De kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet en beschikken meestal over airconditioning. Een aantal hotels beschikt ook over zwemmogelijkheden. Dat kan een mooi zwembad zijn, maar ook het strand waar het hotel aan gelegen is. In de meeste hotels is wifi aanwezig.

Slapen in Mai Chau is een geweldige belevenis. We overnachten bij een lokale familie (de Tay-minderheid) in een traditionele paalwoning, waar je wordt getrakteerd op een lekkere maaltijd. De huizen zijn geheel gemaakt van hout. De reden voor deze hoge woningen, is dat gedurende het regenseizoen het water niet in je slaapkamer komt. Verwacht hier geen luxe, maar deze sfeervolle en lokale accommodatie, doen je dit al snel vergeten.

In het unieke natuurgebied van Halong Bay slapen we een nacht op een houten cruiseboot, waar de bemanning de lekkerste gerechten voor je bereid, natuurlijk met verse vis! Geniet vanaf het dek van de ongekende natuurpracht van dit schilderachtige watergebied.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Saigon Lotus Central
Can Tho Can Tho
Dalat Park Dalat 
Nha Trang Em Oi Hotel
Hoi An Hoian Central Hotel
Hué Park View Hotel
Hanoi A25

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis