Familiereis zoeken

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

Accommodatie

< Terug naar de reis

Er zijn kamers gereserveerd in meestal centraal gelegen, comfortabele hotels, van waaruit je makkelijk te voet, per cyclo of per fiets de stad kunt ingaan. De kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet en beschikken meestal over airconditioning. Een aantal hotels beschikt ook over zwemmogelijkheden. Dat kan een mooi zwembad zijn, maar ook het strand waar het hotel aan gelegen is. In de meeste hotels is wifi aanwezig.

Slapen in Mai Chau is een geweldige belevenis. We overnachten bij een lokale familie (de Tay-minderheid) in een traditionele paalwoning, waar je wordt getrakteerd op een lekkere maaltijd. De huizen zijn geheel gemaakt van hout. De reden voor deze hoge woningen, is dat gedurende het regenseizoen het water niet in je slaapkamer komt. Verwacht hier geen luxe, maar deze sfeervolle en lokale accommodatie, doen je dit al snel vergeten.

In het unieke natuurgebied van Ha Longbaai slapen we een nacht op een houten cruiseboot, waar de bemanning de lekkerste gerechten voor je bereid, natuurlijk met verse vis! Geniet vanaf het dek van de ongekende natuurpracht van dit schilderachtige watergebied.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Saigon Le Duy Hotel
Can Tho Van Phat Riverside Hotel
Mui Ne Thai Hoa Resort
Dalat Da Lat Plaza Hotel
Nha Trang Ivy Hotel
Hoi An Lotus Hotel
Hué Park View Hotel
Hanoi Santa Barbara Hotel
Ha Longbaai Paradise Suite Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

Go to top