Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Cuba

Tijdens de rondreis door Cuba bezoek je o.a. Havana, Pinar del Rio, Trinidad, Camaguey, Sierra Meastra nationaal park, Santiago de Cuba, Santa Clara en Varadero. Tijdens onze reizen door Cuba maak je kennis met de koloniale architectuur van Havana, salsa, rum en sigaren, maar ook dichtbeboste gebergten, tropische vegetatie en witte zandstranden van Cuba. Geniet op deze groepsreis vooral ook van de speciale sfeer en de vriendelijke Cubanen.

Lees meer >

Alle rondreizen Cuba:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Een rondreis op Cuba is eigenlijk de enige manier om al het moois te kunnen behappen dat dit eiland in zich heeft. Cuba heeft zóveel te bieden! Geniet van prachtige natuur en parelwitte stranden, maar ook van koloniale plaatsen die bol staan van de culturele hoogtepunten. Deze plaatsen ademen de sfeer van de interessante geschiedenis die Cuba al achter zich heeft, en vertellen het hedendaagse verhaal van de Cubaanse cultuur. Met de groepsrondreizen van Djoser beleef je Cuba op een unieke manier: naast de actieve stijl van de groepsreizen is er veel ruimte voor individuele vrijheid.

Reis langs de hoogtepunten van Cuba

Tijdens een rondreis door Cuba kun je o.a. Havana, Pinar del Rio, Trinidad, Camaguey, Sierra Meastra nationaal park, Santiago de Cuba, Santa Clara en Varadero bezoeken. Tijdens onze rondreizen door Cuba maak je kennis met de koloniale architectuur van Havana, salsa, rum en sigaren, maar ook dichtbeboste gebergten, tropische vegetatie en witte zandstranden van Cuba. Afhankelijk van de rondreis die je kiest, doe je verschillende interessante gebieden op het eiland aan. Geniet op deze groepsreizen door Cubas vooral ook van de speciale sfeer en de vriendelijke Cubanen.

Welke Cuba-rondreis past bij mij?

Elke rondreis van Djoser is weer anders. Voor de bestemming Cuba heb je de keuze uit drie rondreizen, die van elkaar verschillen in tijdsduur, maar ook in focus. Op de 15-daagse rondreis is er focus op de lokale cultuur en natuur in het westen van het eiland, en op de 21-daagse rondreis is er ook aandacht voor de oostkant van het eiland, waar zich o.a. Santiago de Cuba bevindt. Voor welke rondreis je ook kiest, je kiest altijd voor een actieve groepsreis die je kennis laat maken met de mooiste plekjes van Cuba.

En wil je een actieve rondreis door Cuba maken met de kinderen? Bij Djoser hebben we ook groepsreizen die speciaal geschikt zijn gemaakt voor gezinnen met jongere kinderen. En als dit je allemaal niet actief genoeg is, heeft Djoser ook een speciale fietsreis door Cuba voor je!

Boek één van onze Cuba-rondreizen online

Wil je op een unieke manier kennismaken met het mooie Cuba? Boek dan je rondreis vandaag nog online. Bij Djoser boek je actieve groepsreizen waarbij je toch tijd en ruimte overhoudt voor een persoonlijke reis op maat. Alles is goed geregeld, en je hebt toch de vrijheid om je rondreis zelf deels in te vullen! Zo maak je altijd een rondreis die bij jou past. Kies dus Djoser voor je rondreis door Cuba!

Blog rondreis Cuba

Werelderfgoed in Cuba

Werelderfgoed wordt door UNESCO gedefinieerd als cultureel en natuurli...

Lees meer >

Reviews rondreis Cuba: 8,7

Geweldige reis, veel gezien, gehoord en geleerd. Fantastisch...
Geweldige reis, veel gezien, gehoord en geleerd. Fantastische groep, ik kijk met veel plezier terug!

Naam: Tineke Z.
Cijfer: 9

Havana: reis door de tijd

Slenter door…. en breng een bezoek aan La Bodeguito del medio, “Hemingway’s bar”. Doe als Hemingway, drink hier een Mojito.

Voor de boekenliefhebbers is een bezoek aan de ‘Plaza de Armas’ een must. Sinds de jaren ‘90 worden kleine ondernemingen in Cuba toegestaan. Het plein staat daarom vol met boekhandelaren en hun kramen met boeken en tijdschriften uit de jaren ’40 en ’50. Je vindt er zelfs kranten uit de tijd van de Revolutie. Ook vindt je er de echte Cubaanse klassiekers.

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.