• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4

  Vakantie Rusland met de kinderen

  Als grootste land ter wereld heeft Rusland twee steden van wereldformaat binnen zijn immense landsgrenzen: Moskou en St.Petersburg. Deze twee grote trekpleisters staan bol van de bezienswaardigheden. Een kijkje nemen bij het Kremlin en het Rode plein horen tot de must do’s van het land. De vele paleizen en kunstschatten zijn een genot voor het oog en zetten je een paar eeuwen terug in de tijd waarin de tsaren en keizerinnen het in Rusland voor het zeggen hadden.

  Lees meer

  Ontdek alle hoogtepunten van Rusland

  Gedurende deze spannende family-reis door de Baltische Staten en Rusland bezoek je de prachtige steden Vilnius, Riga, Tallin, Sint Petersburg en Moskou. Je geniet van de Baltische zeekust aan de Koerische Landtong en op Saarema, je bezoekt  avondtuurlijke nationale parken zoals het Gaujas nationale park. De family-rondreis over de Baltische staten is een avondtuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde family rondreizen
  We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen. Op Nida en Saarema zullen we op loopafstand van de Baltische zee verblijven. Het ontbijt is bij de meeste accommodaties bij reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Baltische staten en Rusland. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser family
  De rondreizen door de Baltische staten en Rusland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van deze prachtige bestemmingen, terwijl je nieuwe vrienden maakt van je eigen leeftijd. We stippelen de mooiste routes voor je uit, zorgen voor goede faciliteiten onderweg en organiseren leuke facultatieve uitstapjes voor je.  Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Deze family-rondreis is inclusief boottochten en inclusief slaaptrein van Sint-Petersburg naar Moskou.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  9,0
  "Interessante en gevarieerde reis. Fijn dat steden worden afg..."
  "Interessante en gevarieerde reis. Fijn dat steden worden afgewisseld met een sportieve activiteit zoals fietsen of kanoën. Reisbegeleider en groepssfeer waren top! Een echte aanrader volgens jong en oud in ons gezin."

  Naam: Sarie P.
  Cijfer: 9,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
  Go to top

  Update Rusland

  Door de situatie in de Oekraïne voert Djoser voorlopig geen reizen uit naar Rusland. We houden, in samenwerking met onze lokale partner, de ontwikkelingen in de gaten en updaten onze website als de situatie wijzigt.