Overzicht India & Nepal rondreizen van Djoser

Vakantie India & Nepal met de kinderen

India en Nepal zijn een ideale combinatie voor een gezinsvakantie. In India ontdek je tijdens onze familiereis de kleurrijke steden Delhi en Jaipur en lopen de koeien kriskras over straat. Natuurlijk bezoeken we de wereldberoemde Taj Mahal en de heilige stad aan de Ganges, Varanasi. In Nepal kun je tijdens onze familievakantie in de jungle neushoorns spotten. Het adembenemende landschap van diepe valleien en torenhoge bergen vormt een prachtig decor voor deze reis. In Kathmandu kun je gedurende deze vakantie met kinderen naar hartenlust winkelen en dwalen door de middeleeuwse straatjes.

Reviews India & Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,3

 • Een fantastische reis met een zeer leuke groep mensen en een zeer deskundige en leuke reisleider (Vera). Zij ontzorgde de groep, regelde excursies, gaf tips en informatie. Wij genoten van de veelkleurigheid van beide landen. Het was mijn eerste ervaring met een groepsreis. Het was heerlijk!

  10

  India & Nepal, 21 dagen

 • Geweldige indrukwekkende reis! We hebben genoten. En Bas verdient als reisleider ook een dikke 10. Altijd superpositief; oog voor iedereen; zorgzaam; goed met de kids etc.

  10

  India & Nepal, 21 dagen

 • India/Nepal heeft veel indruk op mij gemaakt. De eeuwenoude cultuur, de hectiek op straat, de kleurrijke kleding, de vriendelijke bevolking, de heerlijke vegetarische maaltijden, de prachtige natuur maar ook de armoede en het geloof dragen ertoe bij dat deze reis mij altijd zal bij blijven.

  8

  India & Nepal, 21 dagen

 • Een hele mooie ervaring! Laat je niet bang maken door de verhalen over India en Nepal over de viezigheid, darmproblemen en de drukte. Het lukt zeker met een goede reisbegeleider om er een hele mooie tijd van te maken. Mijn zoon en ik hebben genoten vanaf het begin tot het eind.

  9

  India & Nepal, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie