Overzicht Thailand rondreizen van Djoser

Accommodatie Thailand, 15 dagen

We overnachten in goede middenklasse hotels. De kamers hebben altijd eigen douche en toilet en airconditioning of beschikken over een klamboe. Vrijwel al onze hotels bieden een mogelijkheid tot zwemmen. Dit kan een mooi zwembad zijn, maar ook de zee of zoals bij de River Kwai, de rivier. Daarnaast is tegenwoordig in veel hotels al dan niet tegen betaling wifi aanwezig.

In Bangkok verblijven we in een modern boutique hotel met een heerlijk zwembad op het dak dat gelegen is nabij het bruisende centrum van de stad. Vanuit het hotel wandel je in nog geen 10 minuten naar het alom bekende Khaosan Road en verschillende tempels in de directe omgeving. Aan winkeltjes, stalletjes en supermarkten geen gebrek; de 7eleven zit zelfs om de hoek.

We overnachten aan de River Kwai in een bijzondere accommodatie: een karakteristieke houten bungalow, die drijft op de rivier. Je kunt dus vanuit je bed een frisse duik in het water maken. De bungalows zijn eenvoudig ingericht en een klamboe is aanwezig. De olielampen die 's avonds voor de verlichting zorgen, maken het verblijf extra sfeervol.

We sluiten de reis af op Koh Samed, een tropisch eiland in de Golf van Thailand. We verblijven, in verschillende accommodaties, allen gelegen in de rustige en sfeervolle Vongdeuan baai.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Bangkok Nouvo City Hotel
River Kwai River Kwai Jungle Rafts
Uthai Thani Country Lake Nature Lodge
Sukothai Sukothai Treasure Resort
Chang Mai The Park Hotel
Koh Samed La Lune Beach Resort

Deze selectie geeft een goed beeld van de mogelijke hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor extra comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis