Bekijk de Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen van Djoser

Rondreis Zuid-Afrika 15 dagen

Langs de Tuinroute en het Kruger park

Vanaf € 2.295,- Bijkomende kosten € 26,25 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Rondreis beginnend of eindigend in Kaapstad of Pretoria. Deze rondreis geeft een goed overzicht wat Zuid-Afrika te bieden heeft, zoals het Robbeneiland en Tafelberg, de schitterende tuinroute, de (wijn)cultuur rondom Swellendam en Oudtshoorn. We bezoeken ook het meest zuidwestelijke punt van Afrika: Kaap de Goede Hoop. We bekijken tevens de beroemde Cangogrotten. Deze grotten zijn fameus om hun mooie druipsteenformaties. Met een binnenlandse vlucht overbrug je de langste afstand, zodat je zowel van het mooie zuiden als het Krugerpark kunt genieten.

Daarom Djoser

 • Rechtstreekse vluchten met KLM
 • Binnenlandse vlucht Port Elisabeth - Johannesburg
 • Combinatie van Tuinroute en Kruger nationaal park
 • Gamedrive transfer in open safarivoertuig in Kruger inclusief
 • Excursie naar Kaap de Goede Hoop inclusief
 • Lokale Engels sprekende of Nederlands/Afrikaans sprekende reisbegeleiding
 • Verlenging in Kaapstad of Pretoria mogelijk
 • Overnachtingen in goede hotels/chalets

Route en kaart

Routekaart Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen
 1. Amsterdam - Kaapstad
 2. Kaapstad, Kaap de Goede Hoop
 3. Kaapstad
 4. Kaapstad - Stellenbosch - Hermanus - Swellendam
 5. Swellendam - Oudtshoorn
 6. Oudtshoorn, Cangogrotten
 7. Oudtshoorn - George - Knysna - Plettenberg Bay
 8. Plettenberg Bay, Tsitsikamma nationaal park
 9. Plettenberg Bay - Addo Elephant nationaal park - Port Elizabeth
 10. Port Elizabeth - vlucht naar Johannesburg - Greater Kruger nationaal park
 11. Greater Kruger NP, gamedrive per jeep door Kruger NP
 12. Greater Kruger NP
 13. Kruger NP - Panorama Route - Pretoria
 14. Pretoria - Soweto - Johannesburg - Amsterdam
 15. aankomst Amsterdam

Reisbeschrijving

Onderstaand volgt eerst de beschrijving van de route van Kaapstad naar Pretoria, daarna volgt de omgekeerde route van Pretoria naar Kaapstad.


Van Kaapstad naar Pretoria


Kaapstad: Kaap de Goede Hoop en de iconische Tafelberg

Dag 1 Amsterdam - Kaapstad
Dag 2 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop
Dag 3 Kaapstad

Kaapstad waterfront Zuid AfrikaDe beroemde Tafelberg bepaalt het gezicht van Kaapstad. Waar je ook staat in de stad, altijd zie je de imposante steile bergwanden oprijzen. Vaak ligt er een 'tafelkleed' over de berg; een dun deken van wolken of mistflarden. Een makkelijke en leuke manier om je naar boven te laten vervoeren is per kabelbaan. Boven op de Tafelberg zijn mooie wandelingen uitgezet en de echte wandelaar loopt in drie uur naar beneden. In de stad is veel te zien. De Grand Parade, het exercitieveld van de Hollanders in de 17e eeuw, leidt naar het oude fort. Het is ook de plaats waar ooit grote anti-apartheidsdemonstraties werden gehouden en Nelson Mandela na zijn vrijlating de menigte toesprak.

Met een taxi, wandelend of met het openbaar vervoer kun je de Compagnies-tuinen en Kasteel de Goede Hoop bezoeken, overblijfselen uit de Nederlandse tijd. Op Loop en Kloof Street vind je vele gezellige antiekwinkeltjes en op Green Market Square is er elke werkdag een gezellige markt.

De boot naar Robbeneiland, lange tijd de gevangenis van Nelson Mandela, vertrekt vanuit de oude haven: het Victoria en Alfred Waterfront. De kleurige Victoriaanse huizen aan het water zijn gerestaureerd en bieden nu plaats aan talloze restaurants, jazzcafés en andere uitgaansgelegenheden. Met name in het weekend heerst hier een levendige sfeer.

Pinguin Boulders Beach Kaapstad Zuid-AfrikaDe reisbegeleiding organiseert een excursie naar Kaap de Goede Hoop. Natuurlijk rijden we een gedeelte via de Chapman’s Peak Drive, een route die langs baaien en rotspartijen voert en niet voor niets als één van de mooiste op aarde te boek staat. Een enkele keer is deze weg gesloten en volgen we een alternatieve route. Onderweg doen we enkele schilderachtige plaatsjes aan, zoals Houtbaai en Simon's Town. Het laatste plaatsje staat bekend om de aanwezigheid van een kolonie pinguïns. Kaap de Goede Hoop zelf is een natuurreservaat met vele dieren en een begroeiing die typerend is voor deze streek, het zogenaamde fynbos. Op het meest zuidwestelijke punt van Afrika zie je in het oosten de Indische Oceaan en westelijk de Atlantische. Neem je verrekijker mee! In de maanden augustus t/m oktober zie je hier walvissen voor de kust.

Zuid-Afrikaanse wijn en de beroemde Cangogrotten

Dag 4 Kaapstad - Stellenbosch - Hermanus - Swellendam
Dag 5 Swellendam - Oudtshoorn
Dag 6 Oudtshoorn, Cangogrotten en struisvogelfarm 

Zuid Afrika wijnboerderij DjoserOnderweg naar Swellendam brengen we eerst een bezoek aan het plaatsje Stellenbosch. We rijden langs de vele akkers met wijnranken. De wijnboerderijen in deze streek ontvangen graag bezoekers. Ze laten je zien hoe de wijn geproduceerd wordt en uiteraard kun je de huiswijn ook proeven. In deze stad, in 1679 gesticht door Simon van der Stel van de V.O.C., herinneren de Braak, het V.O.C.-kruithuis en de vele witte Kaap-Hollandse huizen aan de Hollandse tijd; de plaats is als het ware een openluchtmuseum. Daarna rijden we door naar het pittoreske dorpje Hermanus. Tijdens de maanden juni tot oktober is dit één van de betere plekken om walvissen te zien. Het vruchtbare landschap van de Kaapprovincie gaat vrij plotseling over in de Kleine Karoo-woestijn.

Struisvogels Oudtshoorn Zuid AfrikaVia schitterende bergpassen rijden we naar Oudtshoorn. Onderweg kun je duidelijk zien hoe bergen het klimaat beïnvloeden: de hoge bergruggen houden alle regenwolken tegen. Tussen de taaie struiken scharrelen duizenden struisvogels hun kostje bij elkaar. Onderweg zie je grote boerderijen waar de struisvogels gefokt worden die Oudtshoorn naam en faam gaven. De reisbegeleider neemt je mee naar zo'n farm waarbij we een complete uitleg krijgen en de dieren en hun leefomstandigheden van dichtbij bekijken. De liefhebbers kunnen hier ook de lokale wijn proeven en een echt struisvogelbuffet nuttigen.

We bekijken tevens de beroemde Cangogrotten. Deze grotten zijn fameus om hun mooie druipsteenformaties. Een gids leidt je door verrassend grote ruimtes met stalagmieten in alle vormen en maten.

De indrukwekkende Tuinroute, Tsitsikamma en olifanten in Addo

Dag 7 Oudtshoorn - Swartvlei Beach - Protea tour - Plettenberg Bay/Knysna
Dag 8 Plettenberg Bay/Knysna, Tsitsikamma nationaal park
Dag 9 Plettenberg Bay/Knysna - Addo Elephant nationaal park - Port Elizabeth

Vanuit Oudtshoorn volgen we een mooie weg door de bergen en rijden we in de richting van de kust. Via een deel van de beroemde Tuinroute bereiken we Plettenberg Bay/Knysna, vanwege zijn bergen, witte stranden en helderblauwe zee ook bij Zuid-Afrikanen zelf een geliefd vakantieoord is. Onderweg stoppen we bij Swartvlei Beach waar we meer uitleg krijgen over het strand en de kust. Daarna stoppen we bij Simbavati Fynbos in Sedgefield voor een optionele Protea tour (+ lunch) om meer te leren over Zuid-Afrika's nationale bloem.

Zuid-Afrika Tsitsikamma nationaal park DjoserHiervandaan maken we een excursie naar het Tsitsikamma nationaal park. Dit nationale park beschermt de 100 kilometer lange kustlijn tussen Plettenberg Bay en Humansdorp. Wandelaars kunnen een stuk van de beroemde 'Otter Trail' volgen die schitterende uitzichten biedt over de steile klippen en bossen. Ook is het mogelijk te wandelen naar de monding van de Stormrivier, die door een metalen hangbrug wordt overspannen. Het pad na de hangbrug gaat stijl omhoog via slingerpaadjes naar een uitzichtpunt, waar je een fantastisch uitzicht hebt op de Indische Oceaan.

Zuid Afrika Addo Elephant nationaal park DjoserIn de middag of vroeg in de ochtend is er de mogelijkheid om te ontspannen of om deel te nemen aan een facultatieve walvissentocht (juni-oktober), waar je met enig geluk een blik kunt werpen op de grootste zoogdieren ter wereld.

In het Addo Elephant nationaal park kun je naast de Afrikaanse olifant ook antilopensoorten en zebra's bekijken. Met onze eigen bus kunnen we een gamedrive maken op zoek naar het Afrikaanse wild. Houd verrekijker en fotocamera in de aanslag, want voor je het weet sta je oog in oog met de fameuze olifant. We overnachten vervolgens in Port Elizabeth

Op safari in het Kruger nationaal park

Dag 10 Port Elizabeth, vlucht Johannesburg - omgeving Kruger nationaal park 
Dag 11 Omgeving Kruger NP, gamedrive per jeep door het Kruger NP - Greater Kruger NP
Dag 12 Greater Kruger NP - omgeving Kruger NP

Een binnenlandse vlucht brengt je vanuit Port Elizabeth naar Johannesburg. Vanaf hier gaan we op weg naar de omgeving van het wereldberoemde Krugerpark.

De volgende dag ontmoeten we het open game drive voertuig aan de poort van het Kruger National Park en verplaatsen we ons per open voertuig door het park naar onze overnachtingsplaats, terwijl we onderweg het wild bekijken, op zoek naar de Big 5. Deze transfer is inbegrepen in de tourprijs. Je krijgt vast de gelegenheid om wild te zien wanneer we langzaam naar onze accommodatie rijden. Het park is uniek door de omvang, opzet en grote verscheidenheid aan dieren die hier leven.

Zuid Afrika Krugerpark gamewalk DjoserWe maken deze ochtend een optionele gamedrive waarbij giraffen, zebra's, buffels, talloze impala's en vele kleurrijke vogels je pad kruisen en we proberen de plaatsen te vinden waar olifanten en leeuwen zich ophouden. Er zijn afgebakende observatieposten, waar je de jeep uit kunt stappen en rustig kunt blijven kijken. Opvallend is dat de dieren in het park nauwelijks schuw zijn; ze hebben de auto nooit als hun natuurlijke vijand leren kennen. Uitstappen is echter absoluut onmogelijk.

Later op de dag is het ook mogelijk om een optionele sunsetdrive te maken. Tijdens deze drive heb je de kans om weer heel andere dieren te spotten. 

Panoramische uitzichten onderweg naar Pretoria

Dag 13 Greater Kruger nationaal park - Panorama Route- Pretoria
Dag 14 Pretoria -  Pretoria stadstour - Soweto - Amsterdam
Dag 15 Aankomst Amsterdam

Blyde River Canyon Zuid AfrikaDe laatste bestemming van de reis is Pretoria. We doen er bijna een hele dag over om bij onze accommodatie te komen omdat we via de Panoramaroute rijden. Onderweg zijn hier zoveel prachtige plaatsen om even bij te stoppen. Door 'God's Window' een blik werpen op Zuid-Afrika’s prachtige landschap is al net zo adembenemend als de uitzichten op de Blyde River Canyon. In Pretoria kun je een kijkje nemen bij het beroemde Voortrekkermonument, waar de geschiedenis van de Afrikaner boer in zandsteen is uitgehouwen.

Een bezoek aan de Union Buildings, de Zuid-Afrikaanse regeringsgebouwen alsmede Church Square zijn een bezoek waard.

Een bezoek aan Soweto, de township in het Zuid-Westen van Johannesburg is eveneens intrigerend. Hier zijn verschillende bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden. De reisbegeleider informeert je graag over de mogelijkheden. 's Avonds vertrek je weer naar Nederland.

N.B. Het kan voorkomen dat we tijdens het hoogseizoen in Plettenberg Bay (van oktober tot februari) uit moeten wijken naar Knysna of Wilderness, twee andere mooie kustplaatsen. Het Tsitsikamma nationaal park is vanuit deze plaatsen ook goed te bereiken en er is ook altijd de mogelijkheid om met de bus Plettenberg Bay te bezoeken.


Van Pretoria naar Kaapstad

Een stukje historie in Pretoria

Dag 1 Amsterdam - Pretoria
Dag 2 Pretoria/Middelburg

Voortrekker monument Pretoria Zuid AfrikaOnze reis begint in Pretoria. In Pretoria kun je een kijkje nemen bij het beroemde Voortrekkermonument, waar de geschiedenis van de Afrikaner boer in zandsteen is uitgehouwen. Een bezoek aan de Union Buildings, de Zuid-Afrikaanse regeringsgebouwen alsmede Church Square zijn een bezoek waard. Een bezoek aan Soweto, de township in het Zuid-Westen van Johannesburg is eveneens intrigerend. Hier zijn verschillende bezienswaardigheden en musea die bezocht kunnen worden, zoals het Mandela familiehuis. De reisbegeleider informeert je graag over de mogelijkheden.

Panoramische uitzichten en op safari in het Kruger nationaal park

Dag 3 Pretoria/Middelburg - Panorama Route - Omgeving Greater Kruger nationaal park
Dag 4 Greater Kruger NP
Dag 5 Greater Kruger NP, game drive per jeep door het Kruger NP - Kruger NP gebied

We doen er bijna een hele dag over om bij onze accommodatie te komen omdat we via de Panoramaroute rijden. Onderweg zijn hier zoveel prachtige plaatsen om even te stoppen. Door 'Gods Window' een blik werpen op Zuid-Afrika’s prachtige landschap is al net zo adembenemend als de uitzichten op de Blyde River Canyon.

Uiteindelijk bereiken we de omgeving van het Kruger nationaal park, is uniek door de omvang, opzet en grote verscheidenheid aan dieren die hier leven. We verblijven 3 nachten aan de rand van het Krugerpark.

Zuid Afrika Krugerpark olifant DjoserIn het reservaat, onderdeel van het Greater Kruger nationaal park, is er een optie om een ochtendexcursie te maken, waarbij giraffen, zebra's, buffels, talloze impala's en vele kleurrijke vogels je pad kruisen en we proberen de plaatsen te vinden waar olifanten en leeuwen zich ophouden. Opvallend is dat de dieren in het park nauwelijks schuw zijn, ze hebben de auto nooit als hun natuurlijke vijand leren kennen. Uitstappen is echter absoluut onmogelijk. 

Later op de dag is het ook mogelijk om een optionele sunsetdrive te maken. Tijdens deze drive heb je de kans om weer heel andere dieren te spotten. 

Op dag 5 ontmoeten we de open game drive wagen aan de poort van het Kruger National Park en verplaatsen we ons per open voertuig door het park naar onze overnachtingsplaats, terwijl we onderweg het wild bekijken, op zoek naar de Big 5. Deze transfer is inbegrepen in de tourprijs.

Olifanten in Addo, Tsitsikamma en de indrukwekkende Tuinroute

Dag 6 Omgeving Kruger NP - Johannesburg, vlucht Port Elizabeth
Dag 7 Port Elizabeth - Addo Elephant nationaal park - Plettenberg Bay/Knysna
Dag 8 Plettenberg Bay/Knysna, Tsitsikamma nationaal park

We verlaten het Krugerpark en rijden terug naar Johannesburg. Een binnenlandse vlucht brengt je vanuit Johannesburg naar Port Elizabeth. Vanaf hier gaan we op weg naar het Addo Elephant nationaal park. In het Addo Elephant nationaal park kun je naast de Afrikaanse olifant ook antilopensoorten en zebra's aantreffen. Met onze eigen bus kunnen we een gamedrive maken op zoek naar het Afrikaanse wild. Houd verrekijker en fotocamera in de aanslag, want voor je het weet sta je oog in oog met de fameuze olifant.

Tsitsikamma brug over het water Zuid AfrikaPlettenberg Bay/Knysna is vanwege zijn bergen, witte stranden en helderblauwe zee bij Zuid-Afrikanen zelf een geliefd vakantieoord. Hiervandaan maken we een excursie naar het Tsitsikamma nationaal park. Dit nationale park beschermt de 100 km lange kustlijn tussen Plettenberg Bay en Humansdorp. Hier kunnen wandelaars een stuk van de beroemde 'Otter Trail' volgen, die schitterende uitzichten biedt over de steile klippen en bossen. Ook is het mogelijk te wandelen naar de monding van de Stormrivier, die door een metalen hangbrug wordt overspannen. Het pad na de hangbrug gaat stijl omhoog via slingerpaadjes naar een uitzichtpunt, waar je een fantastisch gezicht hebt op de Indische Oceaan.

In de middag of vroeg in de ochtend is er de mogelijkheid om te ontspannen of om deel te nemen aan een facultatieve walvissentocht (juni-oktober), waar je met enig geluk een blik kunt werpen op de grootste zoogdieren ter wereld.

Zuid-Afrikaanse wijn en de beroemde Cangorotten

Dag 9 Plettenberg Bay/Knysna - Swartvlei Beach - Protea tour - Oudtshoorn
Dag 10 Oudtshoorn, Cangogrotten en struisvogelfarm
Dag 11 Oudtshoorn - Swellendam
Dag 12 Swellendam - Hermanus - Stellenbosch - Kaapstad

Zuid Afrika Oudtshoorn struisvogel DjoserWe verlaten Plettenberg Bay/Knysna en via een mooie weg door de bergen rijden we het binnenland in.

We vertrekken uit Plettenberg Bay/Knysna en stoppen aan Swartvlei Beach waar we meer uitleg krijgen over het strand en de kust. Daarna stoppen we bij Simbavati Fynbos in Sedgefield voor een optionele Protea tour (+ lunch) om meer te leren over Zuid-Afrika's nationale bloem voordat we naar Oudtshoorn vertrekken.

Onderweg naar Oudtshoorn zie je grote boerderijen waar de struisvogels gefokt worden die Oudtshoorn naam en faam gaven. De reisbegeleider neemt je mee naar zo'n farm waarbij we een complete uitleg krijgen en de dieren en hun leefomstandigheden van dichtbij kunnen bekijken. De liefhebbers kunnen hier ook de lokale wijn proeven en een echt struisvogelbuffet nuttigen.

We brengen tevens een bezoek aan de beroemde Cangogrotten. Deze grotten zijn fameus om hun mooie druipsteenformaties. Een gids leidt je door verrassend grote ruimtes met stalagmieten in alle vormen en maten.

Ome Samie se Winkel Stellenbosch Zuid AfrikaVia schitterende bergpassen rijden we naar Swellendam. De kleine Karoo-woestijn gaat vrij plotseling over in het vruchtbare landschap van de Kaapprovincie. Na het bezoek aan Swellendam brengen we eerst een bezoek aan het pittorekse dorpje Hermanus. Tijdens de maanden juni tot oktober is dit één van de betere plekken om walvissen te zien. Voordat we onze weg naar Kaapstad vervolgen, maken we eerst een stop in het kleine dorp Stellenbosch. Onderweg rijden we langs de vele akkers met wijnranken. De wijnboerderijen in deze streek ontvangen graag bezoekers. Ze laten je zien hoe de wijn geproduceerd wordt en uiteraard kun je de huiswijn ook proeven. In deze stad, in 1679 gesticht door Simon van der Stel van de V.O.C., herinneren de Braak, het V.O.C.-kruithuis en de vele witte Kaap-Hollandse huizen aan de Hollandse tijd; de plaats is als het ware een openluchtmuseum. Na een bezoek aan Stellenbosch rijden we door naar Kaapstad. 

Kaapstad: Kaap de Goede Hoop en de iconische Tafelberg

Dag 13 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop
Dag 14 Kaapstad - Amsterdam
Dag 15 aankomst Amsterdam

De beroemde Tafelberg bepaalt het gezicht van Kaapstad. Waar je ook staat in de stad, altijd zie je de imposante steile bergwanden oprijzen. Vaak ligt er een 'tafelkleed' over de berg; een dun deken van wolken of mistflarden. Een makkelijke en leuke manier om je naar boven te laten vervoeren is per kabelbaan. Boven op de Tafelberg zijn mooie wandelingen uitgezet en de echte wandelaar loopt in drie uur naar beneden.

Zuid Afrika Kaapstad DjoserIn de stad zelf wemelt het van de historisch interessante plaatsen. De Grand Parade, het exercitieveld van de Hollanders in de 17e eeuw, leidt naar het oude fort. Het is ook de plaats waar ooit grote anti-apartheidsdemonstraties werden gehouden en Nelson Mandela na zijn vrijlating de menigte toesprak. Met een taxi, wandelend of met het openbaar vervoer kun je de Compagniestuinen en Kasteel de Goede Hoop bezoeken, overblijfselen uit de Nederlandse tijd. Op Loop en Kloof Street vind je vele gezellige antiekwinkeltjes en op Green Market Square is er elke werkdag een gezellige markt.

De boot naar Robbeneiland, lange tijd de gevangenis van Nelson Mandela, vertrekt vanuit de oude haven: het Victoria en Alfred Waterfront. De kleurige Victoriaanse huizen aan het water zijn gerestaureerd en bieden nu plaats aan talloze restaurants, jazzcafés en andere uitgaansgelegenheden. Met name in het weekend heerst er hier een levendige sfeer.

Kaap de goede hoop Kaapstad Zuid Afrika De reisbegeleiding organiseert een excursie naar Kaap de Goede Hoop. Natuurlijk rijden we een gedeelte via de Chapman’s Peak Drive, een route die langs baaien en rotspartijen voert en niet voor niets als één van de mooiste op aarde te boek staat. Een enkele keer is deze weg afgesloten en volgen we een alternatieve route. Onderweg doen we enkele schilderachtige plaatsjes aan, zoals Houtbaai en Simon's Town. Het laatste plaatsje staat bekend om de aanwezigheid van een kolonie pinguïns. Kaap de Goede Hoop zelf is een natuurreservaat met vele dieren en een begroeiing die typerend is voor deze streek, het zogenaamde fynbos.

Op het meest zuidwestelijke punt van Afrika zie je in het oosten de Indische Oceaan en westelijk de Atlantische. Neem je verrekijker mee! In de maanden augustus t/m oktober zie je hier meestal walvissen voor de kust.

N.B. Het kan voorkomen dat we tijdens het hoogseizoen in Plettenberg Bay (van oktober tot februari) uit moeten wijken naar Knysna of Wilderness, twee andere mooie kustplaatsen. Het Tsitsikamma nationaal park is vanuit deze plaatsen ook goed te bereiken en er is ook altijd de mogelijkheid om met de bus Plettenberg Bay te bezoeken. 

Op weg met Djoser

Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 20 personen.

KLM

Vertrekdata 2023

Bijkomende kosten € 26,25 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Start - einde Beschikbaarheid Prijs
Start - einde
17 dec - 31 dec
Beschikbaarheid
vol

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.995,-

Start - einde
23 dec - 06 jan
Beschikbaarheid
vol

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.995,-

Vertrekdata 2024

Bijkomende kosten € 26,25 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Start - einde Beschikbaarheid Prijs
Start - einde
06 jan - 20 jan
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
2 plaatsen vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

Korting

Incl. € 100,- kortingIncl. € 100,- korting

2.695,-

Start - einde
11 jan - 25 jan
Beschikbaarheid
vol

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
27 jan - 10 feb
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
2 plaatsen vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

Korting

Incl. € 200,- korting

2.595,-

Start - einde
03 feb - 17 feb
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
vol

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.795,-

Start - einde
12 feb - 26 feb
V
Vertrek informatie i

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren.

Beschikbaarheid
nog 1 deelnemer nodig

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

Korting

Incl. € 100,- korting

2.395,-

Start - einde
17 feb - 02 mrt
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
4 plaatsen vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde
02 mrt - 16 mrt
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
vol

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde
17 mrt - 31 mrt
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
4 plaatsen vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.795,-

Start - einde
30 mrt - 13 apr
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
5 plaatsen vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.795,-

Start - einde
06 apr - 20 apr
V
Vertrek informatie i

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.295,-

Start - einde
13 apr - 27 apr
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
8 plaatsen vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
20 apr - 04 mei
V
Vertrek informatie i

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
27 apr - 11 mei
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
1 plaats vrij

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde
11 mei - 25 mei
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
beperkt beschikbaar

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
25 mei - 08 jun
V
Vertrek informatie i

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.395,-

Start - einde
15 jun - 29 jun
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
05 jul - 19 jul
V
Vertrek informatie i

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.995,-

Start - einde
11 jul - 25 jul
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 3.095,-

Start - einde
18 jul - 01 aug
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 3.095,-

Start - einde
26 jul - 09 aug
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 3.095,-

Start - einde
03 aug - 17 aug
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
beperkt beschikbaar

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 3.095,-

Start - einde
16 aug - 30 aug
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.995,-

Start - einde
30 aug - 13 sep
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.795,-

Start - einde
06 sep - 20 sep
Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
13 sep - 27 sep
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
20 sep - 04 okt
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
27 sep - 11 okt
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
04 okt - 18 okt
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
beperkt beschikbaar

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
11 okt - 25 okt
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
18 okt - 01 nov
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
26 okt - 09 nov
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
beperkt beschikbaar

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
01 nov - 15 nov
G
Vertrek gegarandeerd i

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan.

Beschikbaarheid
voldoende

Deelnemers

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

Start - einde
08 nov - 22 nov
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
22 nov - 06 dec
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
06 dec - 20 dec
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.795,-

Start - einde
20 dec - 03 jan
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.995,-

Start - einde
20 dec - 03 jan
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.995,-

Vertrekdata 2025

Bijkomende kosten € 26,25 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Start - einde Beschikbaarheid Prijs
Start - einde
03 jan - 17 jan
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
10 jan - 24 jan
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
17 jan - 31 jan
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
24 jan - 07 feb
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
31 jan - 14 feb
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.545,-

Start - einde
07 feb - 21 feb
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
14 feb - 28 feb
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
28 feb - 14 mrt
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.595,-

Start - einde
14 mrt - 28 mrt
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
28 mrt - 11 apr
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
11 apr - 25 apr
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
18 apr - 02 mei
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
25 apr - 09 mei
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
02 mei - 16 mei
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
09 mei - 23 mei
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
23 mei - 06 jun
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.395,-

Start - einde
06 jun - 20 jun
Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.495,-

Start - einde
20 jun - 04 jul
i

Deze reis start in Pretoria. De reis wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Beschikbaarheid
voldoende
Prijs

€ 2.395,-

Inclusief

 • Rechtstreekse vluchten met KLM
 • Alle vluchttoeslagen
 • Binnenlandse vlucht Port Elizabeth - Johannesburg
 • Nederlands/Afrikaanssprekende sprekende reisbegeleiding
 • Vervoer per comfortabele touringcar
 • Hotel/chalet overnachtingen
 • Excursie Kaap de Goede Hoop
 • Een rit over de Chapman's Peak Drive
 • Bezoek aan Simon's Town en de pinguïnkolonie op Boulders Beach
 • Bezoek aan de wijnstreek Stellenbosch
 • Excursie naar Tsitsikamma nationaal park
 • Bezoek Addo Elephant nationaal park
 • Excursie naar de Cangogrotten
 • Bezoek aan een struisvogelfarm
 • Rit over de Panoramaroute langs prachtige uitzichten zoals God's Window en de Blyde River Canyon
 • Gamedrive (wildspeurtocht) een transfer met open voertuig door het Kruger nationaal park

Exclusief

Maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen etc.
Reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 40,-. Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 345,-. De prijs kan verschillen per vertrekdatum. In het boekingsformulier zie je bij stap 4 (Extra opties) de prijs voor de gekozen vertrekdatum.

Houd er rekening mee dat je in de chalets wel de beschikking hebt over een eenpersoons slaapkamer, maar dat je de sanitaire voorzieningen en zitkamer deelt met andere reizigers.

Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen.

Hotelverlenging

Verlenging mét accommodatie in Kaapstad en Pretoria is bij te boeken. In beide steden verblijf je voorafgaand aan je reis, en/of aan het einde, in een centraal gelegen accommodatie. De prijs voor Kaapstad is vanaf € 35,- en in Pretoria is vanaf € 40,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer in Kaapstad bedraagt € 55,- per nacht en in Pretoria € 75,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

Landarrangement

Je kunt deze reis boeken zonder internationale vluchten, je boekt dan zelf je vliegtickets. De prijzen voor dit landarrangement zijn vanaf €1.545,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt. Djoser is niet aansprakelijk indien er wijzigingen ontstaan in het vluchtschema van de groepsreis. Kom je op een andere tijd aan dan de groep en/of vertrek je op een andere tijd dan de groep, dan dien je zelf je transfers van- en naar het hotel en/of de luchthaven te regelen.

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 10.

Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 5 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

V

Vertrek informatie

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en verwachting deze ook uit te kunnen voeren. Dit op basis van eerdere ervaringen en boekingen in dit reisseizoen.

Om een groepsreis te garanderen en uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling en groepsgrootte'. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om een gewenste alternatieve reis en/of vertrekdatum aan te bieden. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

G

Vertrek gegarandeerd

Indien een vertrekdatum het groene icoon met een G heeft, dan ben je er zeker van dat je na het ontvangen van de boekingsbevestiging op reis kan gaan. Het kan soms voorkomen dat deelnemers van een reis moeten annuleren of omboeken, waardoor de groepsgrootte onder het vereiste minimum aantal deelnemers daalt. In het uitzonderlijke geval dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis niet door kan gaan, hoor je dit ruim van te voren per e-mail, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. Djoser zal altijd haar uiterste best doen om er voor te zorgen dat je de gewenste reis op de geboekte vertrekdatum kunt gaan maken, ook indien het minimale aantal deelnemers niet is bereikt. In dat geval bekijken we de mogelijkheid om, al dan niet tegen bijbetaling, de reis mogelijk te maken met bijvoorbeeld aangepast vervoer en/of lokale Engelssprekende reisbegeleiding. Het karakter van een groepsreis kan hierbij dusdanig veranderen dat wij er begrip voor hebben dat je liever een alternatief kiest.

Uiteraard is het ook mogelijk een nieuwe reis of vertrekdatum te boeken. Volledige restitutie van de reissom, inclusief eventuele via Djoser afgesloten verzekeringen die op de factuur staan (met uitzondering van eventuele kosten van zelf geregelde visa, vaccinaties en andere persoonlijke uitgaven) is natuurlijk ook mogelijk. In het geval dat een reis niet kan doorgaan als gevolg van een overmachtsituatie kunnen er andere voorwaarden gelden waarbij geen volledige restitutie mogelijk is.

Reviews Zuid-Afrika, 15 dagen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Wat hebben wij een super reisleidster gehad,Mariana Roos,alle lof voor haar een dikke 10. De 8 = omdat ik van mening ben dat Djoser de prijzen die er bij de reis bij komen aan moet passen. €400,- pppw €1000,- ppp2w komt dichter bij. Ook klopt het bedrag van de fooi niet. €70,- ipv €40,-

  8,0

 • In 15 dagen krijg je de hoogte punten van Zuid Afrika te zien. Soms zijn de reisafstanden groot maar de bestemming maakt alles weer goed. Ik heb genoten van de fantastisch natuur, de cultuur en het reisgezelschap. Een aanraader voor iedereen die op een ontspannen manier kennis wil maken met Afrika.

  9,0

 • Prima geregelde rondreis, alles verliep zeer vlot qua organisatie. Gids Peter was 14 dagen de perfecte gastheer en gaf ons zeer vakkundige informatie over alle facetten van Zuid-Afrika. Accommodaties meestal prima, alleen 1 hotel nog gewijzigd buiten centrum van Plettenberg. Fantastisch mooi land!

  9,0

 • Mijn eerste kennismaking met Zuid Afrika en met Djoser! Het was in 1 woord adembenemend! De uitgestrektheid van het land, de afwisselende vegetatie de diversiteit aan dieren, de vriendelijke bevolking, ik heb genoten ondanks het best drukke programma! Chapeau voor onze reisleider Peter !

  9,0

Praktische informatie

Accommodatie

We maken in Zuid-Afrika gebruik van verschillende vormen van accommodatie. In de grote plaatsen slapen we in goede middenklasse hotels. Daarnaast overnachten we op sommige locaties in authentieke appartementen en chalets, ook wel rondavels genoemd. Dit zijn losstaande of aan elkaar geschakelde huisjes. Vaak is er een keukentje waar je koffie en thee kunt zetten of zelfs een complete maaltijd kunt bereiden. Regelmatig is er ook een patio of terras met eigen zitje en braai.

Bekijk hotelreviews op

Kaapstad Hotel Sea Point/Mowbray/ Breakwater Lodge/ Durbanville
Swellendam Rotterdam Guest Farm
Plettenberg Bay Knysna Chalets/Bayview Hotel
Port Elizabeth Town Lodge Port Elizabeth
Oudtshoorn Kleinplaas Holiday Resort
Kruger Park area Muluwa Lodge
Manyeleti Shalati Safari Camp/Timbavati Safari Lodge 
Pretoria Premier Hotel


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 345,-. De prijs kan verschillen per vertrekdatum. In het boekingsformulier zie je bij stap 4 (Extra opties) de prijs voor de gekozen vertrekdatum.

Houd er rekening mee dat je in de chalets wel de beschikking hebt over een eenpersoons slaapkamer, maar dat je de sanitaire voorzieningen en zitkamer deelt met andere reizigers.

 • Shalati Adventure Lodge tent Kruger Zuid-Afrika2

  Overnachtingen in tented camps midden in de natuur

 • Shalati Adventure Lodge kamer Kruger Zuid-Afrika
 • Shalati Adventure Lodge badkamer Kruger Zuid-Afrika
 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting zwembad Djoser

  Meerdere accommodaties hebben een zwembad

 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Bayview hotel kamer Plettenberg Bay Zuid-Afrika
 • Zuid-Afrika accommodatie overnachting Djoser

  Verblijf in typisch Zuid-Afrikaanse rondavels

 • Muluwa lodge accomodatie Zuid-Afrika
 • Muluwa lodge hertjes Zuid-Afrika

  Soms spot je de dieren vanuit je lodge!

 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting Djoser
 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting Djoser

  's Avonds gezellig rondom het kampvuur bij de lodge

 • Zuid-Afrika hotel accommodatie overnachting zwembad Djoser

Vliegreis

KLM

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.