Rondreis Thailand

Thailand heeft een intrigerende mix van traditie, natuur en toerisme. Het is een land van vele facetten waar monniken rustig langs snelle de tuktuks lopen en waar je op straat van de heerlijkste maaltijden kunt genieten. Tijdens onze rondreizen door Thailand bezoek je o.a. Bangkok, River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai en Koh Chang of Koh Samed. Ontdek de dynamische hoofdstad Bangkok, de prachtige natuur bij de ‘River Kwai’ en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai.

Er zijn ook combinatiereizen mogelijk, zo kun je naar Thailand en Laos of naar Thailand en Cambodja. Ook is er een bijzondere reis door Thailand, Laos en Zuid-China.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Thailand

Meer over Thailand

Veelzijdig Thailand

Geniet van het veelzijdige Thailand

Djoser biedt diverse rondreizen door Thailand aan. Op de 21-daagse Thailand groepsreis in het noorden trek je rond in de heuvels rond Chiang Mai of neem je deel aan een alternatief programma. De rondreis Thailand 2 weken laat je diverse hoogtepunten zien. Een combinatiereis naar Thailand en het bijzondere Laos behoort ook tot de mogelijkheden. De reizen eindigen op het prachtige strand van de eilanden Koh Chang of Koh Samed. Ook kun je een reis naar Thailand combineren met Cambodja waar je o.a. Ankor Wat kunt bezoeken. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er reizen naar Thailand.

Een groepsreis Thailand maakt het mogelijk om de highlights van Thailand in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op de hoofdstad Bangkok, waar je direct in aanraking komt met de bijzondere Thaise sfeer. In Bangkok zie je sterke westerse invloeden, maar ook de Aziatische sfeer is nog goed te proeven. Dat maakt Bangkok een zeer interessante stad.

Ten noorden van Bangkok bevinden zich prachtige berg- en heuvellandschappen. De grootste stad in het noorden van Thailand is Chiang Mai. Het westen van Thailand staat bekend om z’n ruige geografie en wilde jungles. In het zuidoosten van Thailand vind je het prachtige Koh Chang, het op één na grootste eiland van Thailand.

Goed verzorgde Thailand-rondreizen

We overnachten tijdens de groepsreizen Thailand in comfortabele accommodaties en maken onderweg gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Thailand te laten zien.

Daarom met Djoser naar Thailand

Waarom kies je voor Djoser? De rondreizen Thailand zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Thailand te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Thailand rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. 

Terug naar boven

Klantwaardering

9,0

Erg naar mijn zin gehad met een erg enthousiaste, leuke gids...
Erg naar mijn zin gehad met een erg enthousiaste, leuke gids, Loes. Hotels waren basic: je hebt alles wat je nodig hebt en het is er schoon. Veel met de bus onderweg geweest, maar alle dagen (ook onderweg) hadden iets moois te bieden. Bij vragen word je meteen goed geholpen bij Djoser.

Marieke B. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser