ANVR

SGR

Calamiteitenfonds

Reis zoeken

Soort reis

Regio

Prijs

Met oog voor

Vertrekperiode

Reisduur

Rondreis Thailand & Laos

Tijdens de rondreis door Thailand & Laos bezoek je o.a. Bangkok, River Kwai en Chiang Mai in Thailand. Ontdek de intrigerende hoofdstad Bangkok en de mooie natuur bij de ‘River Kwai’. In Laos bezoek je o.a. de Pak Ou-grotten, Luang Brapang en Vientiane. De sfeervolle koningsstad Luang Prabang staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Er zijn ook diverse rondreizen door Thailand mogelijk. De reizen eindigen op het strand van de eilanden Koh Chang of Koh Samed.
 

Kies een rondreis:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Onontdekt Indochina

Groene rijstvelden, lokale marktjes en bevolking in klederdracht. Bele...

Lees meer >

Reviews, gem. 9,2

Wie wil er niet wakker worden met badende olifanten in de ri...
Wie wil er niet wakker worden met badende olifanten in de rivier achter jou onderkomen? Terug naar de natuur: slapen in huisjes gebouwd op bamboestammen in de rivier, zonder elektriciteit maar met olielampjes! Dit moet je meemaken!

Naam: Roel R.
Cijfer: 9

Drijvend hotel op de River Kwai, Thailand

Spring vanuit je kamer in de rivier en laat je ‘s nachts door je hotel in slaap wiegen. Met Djoser overnacht je op de beroemde Kwairivier in een drijvend hotel: een ‘floatel’. Deze bungalows op vlotten worden ook ‘jungle rafts’ genoemd, want ze liggen midden in het oerwoud. De zachte deining van de golven zorgt voor optimale ontspanning en een aangename roes. De prachtige omgeving nodigt uit voor een longtail boottocht naar een mooie waterval.