Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Zuid-Afrika

Een rondreis in Zuid-Afrika staat garant voor unieke ervaringen. Spannende safari’s, prachtige wijnboerderijen, de tuinroute, de Drakensbergen of wilde dieren spotten in het Kruger nationaal park: in Zuid-Afrika kan het allemaal. De zelfstandige staatjes Lesotho en Swaziland voegen daar hun hun unieke cultuur aan toe. Bij Djoser kun je kies je zelf je ideale groepsrondreis in Zuid-Afrika. Ook kun je combineren met diverse andere landen zoals Botswana en Namibië.

Lees meer >

Alle rondreizen Zuid-Afrika:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

De mooiste plekjes van Zuid-Afrika

Tijdens een groepsreis in Zuid-Afrika is het mogelijk de highlights van Zuid-Afrika in een aangenaam tempo te verkennen. Je groepsreis start in Kaapstad of in Johannesburg, waar je meteen de typisch Zuid-Afrikaanse sfeer kunt proeven. Start of eindigt je rondreis in Kaapstad, dan kun je genieten van een prachtig uitzicht op de beroemde Tafelberg. 

Naarmate je tijdens je rondreis door Zuid-Afrika verder richting het noorden reist, kom je in steeds minder dichtbevolkte gebieden. Ook wordt het heuvelachtiger en deze combinatie zorgt voor prachtige vergezichten van de bijzondere Afrikaanse natuur. Uitgestrekte vlaktes worden afgewisseld met heuvels, bergen en Afrikaanse plattelandsdorpjes.

Het Zuid-Afrikaanse klimaat

De seizoenen in Zuid-Afrika zijn tegenovergesteld aan de seizoenen in Nederland. Wanneer het in Nederland zomer is, is het in Zuid-Afrika winter. Een rondreis door Zuid Afrika is het hele jaar door goed te doen. Tijdens de winter in Nederland biedt Zuid-Afrika de ideale kans te ontsnappen aan de kou. Ook de Zuid-Afrikaanse winter, de Nederlandse zomer, is goede periode om Zuid-Afrika te bezoeken. Deze periode is het namelijk minder warm dan de soms hete Zuid-Afrikaanse zomers.

Beleef Zuid-Afrika van dichtbij

Tijdens een groepsreis door Zuid-Afrika overnacht je in goede, comfortabele middenklasse hotels en chalets. Een enkele keer voert de originaliteit en ligging van de accommodatie de boventoon. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. Op die manier kun je optimaal genieten van de bijzondere natuur van Zuid-Afrika. We reizen gedurende een rondreis Zuid Afrika met eigen bussen en op een aantal reizen verplaatsen we ons met een eigen safaritruck.

Kies voor een unieke reis van Djoser

De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de Zuid-Afrikaanse cultuur en natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een rondreis van Djoser ontdek je de hoogtepunten van Zuid Afrika op een ontspannen manier!

Blog rondreis Zuid-Afrika

Afrikaanse les

Toch handig, dat het Afrikaans zijn oorsprong vindt in het Nederlands....

Lees meer >

Reviews rondreis Zuid-Afrika: 9,0

Dit was mijn eerste verre reis en ik vond het fantastisch! D...
Dit was mijn eerste verre reis en ik vond het fantastisch! De reis is goed geregeld en de gids was geweldig! We hebben heel wat avonturen meegemaakt en ik zou de reis zo opnieuw doen!

Naam: Sofie P.
Cijfer: 9

De turbulente geschiedenis van Robbeneiland

Het voor de kust van Kaapstad gelegen eiland, Robbeneiland,  is al bijna 400 jaar in gebruik voor bannelingen en gevangenen. De VOC maakte er al in het begin van de 17e eeuw een strafkolonie van. Van 1836 tot 1931 werden hier lepralijders gehuisvest. In de jaren zestig werd het ingericht als extra-beveiligde gevangenis van het Zuid-Afrikaanse apartheidsregime.

Robbeneiland is wereldwijd bekend geworden door de gevangenschap van Nelson Mandela. Tegenwoordig worden op Robbeneiland door ex gevangenen rondleidingen aan toeristen gegeven.

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.