China

Rondreis China

Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen. Ook is een combinatiereis met Tibet mogelijk, evenals een reis voor gezinnen met Djoser Family.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in China

Hoogtepunten China

Ontdek de hoogtepunten van China

Als er één land is dat de moeite waard is voor een uitgebreide rondreis, dan is het China. Niet alleen is het land enorm in oppervlakte, het is ook overweldigend in al haar cultuur en natuur. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Bij Djoser heb je de keuze uit een groot aanbod rondreizen, die je op verschillende manieren langs deze prachtige bezienswaardigheden leiden. Actieve groepsreizen, die je voldoende vrijheid bieden om China op je eigen manier te kunnen verkennen. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen.

Kies de rondreis die bij jou past

Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. Afhankelijk van de rondreis die je kiest, zal het programma iets verschillen en zal je verschillende hoogtepunten van China meepakken. Elke rondreis heeft zijn eigen unieke bestemmingen, maar natuurlijk mogen bepaalde hoogtepunten, zoals de Chinese Muur en het terracottaleger in Xian, in geen enkele rondreis ontbreken. Verder kies jij wat je het liefste wilt zien in China.

Als je je wil focussen op uitsluitend China, dan heb je de keuze uit een 17-daagse rondreis en een 24-daagse rondreis. Beide zijn goed verzorgde groepsrondreizen, waar je onderweg kennismaakt met het échte China. Tijdens de 17-daagse rondreis maak je kennis met de grote Chinese steden als Shanghai, Beijing, Xian en Hongkong. Wil je meer China? Boek dan de 24-daagse rondreis, waar er meer aandacht is voor de landelijke omgevingen van China.

Combinatiereizen China

Naast de groepsreizen waarbij de focus voornamelijk op China ligt, heeft Djoser ook rondreizen die je bezoek aan China combineren met andere interessante bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een combinatiereis China en Tibet, of breid je rondreis nog verder uit met bestemmingen als Nepal en India. Ook is het mogelijk om een onvergetelijke rondreis met de Transsiberië Express te maken: zo zie je per spoor alle hoogtepunten van Moskou tot Beijing. Met de groepsrondreizen van Djoser beleef je China op de manier die jij wil!

En wil je in China gaan rondreizen met de kinderen? Met Djoser Junior vind je de mooiste groepsrondreizen naar China, die speciaal toegespitst zijn op gezinnen met kinderen.

Boek je rondreis naar China online bij Djoser

Overtuigd van het aanbod rondreizen van Djoser? Kies dan jouw favoriet en boek je reis gemakkelijk online. Per rondreis vind je uitgebreide informatie over de verschillende hoogtepunten die de reis bevat, en je ziet gelijk hoeveel plekken er nog over zijn op reizen die binnenkort vertrekken. Bij Djoser boek je altijd de ideale rondreis naar China!

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

De Trans Mongolië Expres is geen vakantie maar een belevenis...
De Trans Mongolië Expres is geen vakantie maar een belevenis. Een door Djoser goed georganiseerde reis.

Jack S. - 8,0
Terug naar boven