Overzicht Indonesië rondreizen van Djoser

Rondreis Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de Kleine Sunda-eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogyakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra.

Met Djoser Family kun je met de kinderen Java & Bali verkennen. Met Djoser Wandel & Fiets bezoek je Bali & Lombok.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Indonesië

Hoogtepunten Indonesië

Ontdek de hoogtepunten van Indonesië met een rondreis van Djoser. Wij bieden je goed verzorgde groepsreizen waarmee de prachtige eilanden van Indonesië reist. Bij Djoser is een groepsreis een ongedwongen manier van reizen: natuurlijk is er een programma, maar je krijgt veel individuele vrijheid om je rondreis zo in te richten als jij wil.

De diverse eilanden van Indonesië

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogyakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra en Sulawesi.

In verschillende eiland-samenstellingen laten we je op onze groepsreizen de mooiste plekjes van Indonesië zien. Alle reizen hebben een actieve insteek, maar voor de echte actievelingen hebben we ook een fietsreis die je het mooiste van Bali en Lombok laat ontdekken.

Op reis met de kinderen? Met Djoser Family kies je voor leuke rondreizen die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Djoser Family heeft meerdere gezinsreizen waar je de hoogtepunten van Sumatra, Java, Bali, Lombok en de Kleine Sunda eilanden samen met je kinderen verkent!

Jouw favoriete Indonesië-rondreis gevonden?

Boek dan je reis naar Indonesië online bij Djoser. Je ziet direct de beschikbare vertrekdata en vindt er informatie over andere deelnemers die zich al aangemeld hebben. Zo weet je dus ook met wat voor gezelschap je op reis gaat. Binnen enkele minuten is je rondreis naar Indonesië geboekt.

Terug naar boven

Reviews Indonesië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Super vakantie gehad. Dit is ook de reden dat wij wederom met Djoser op pad willen.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Geweldig mooie reis. Zo mooi en prachtig als Bali is, zo indrukwekkend is Java! Echt een grote verrassing.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Zeer mooie reis. Je ziet verschillende culturen en landschappen. Soms lange reisdagen maar zeker de moeite waard! Heel veel mooie dingen gezien op Java! Op Bali kun je relaxen, fietsen door de rijstvelden van Ubud of gaan snorkelen. Erg leuke groep en een fantastische reisbegeleidster! TOP!!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • We hebben een fantastisch indrukwekkend mooi en onvergetelijke reis Java/Bali beleefd met de allerleukste reisleidster Magali! Haar enthousiasme is aanstekelijk. Het was perfect georganiseerd! Alleen die €200 per week budget (wat Djoser aangeeft) is 3x zoveel als je meedoet met de excursies.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • 14 jaar geleden dezelfde reis gemaakt alleen met Sumatra erbij. Geen spijt dat we deze reis weer maakten. Reisleidster en de groep was geweldig. Aam het eind was er een familiegevoel in de groep. Deze reis was weer vol met momenten van prachtig en mooi. Hotels waren beter dan 14 jaar geleden.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Prachtige en goed georganiseerde reis langs veel hoogtepunten. Onze reisleidster Aafke geeft ruimte voor individuele keuze waar gewenst, maar is tegelijk betrokken bij de groep. Ubud is een mooie en relaxte plek om de reis af te sluiten. Aanrader!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Vond het een geweldige reis, veel gezien en genoten. Alleen de busreis op Java waren wel lange bustochten. Aan het eind van de dag aankomen, douchen, eten en naar bed gaan was niet zo goed. Verder prima hotels en goede ontbijten, was niets mis mee. Graag tot een volgende keer, bedankt!

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • We hebben een geweldig mooie reis gehad. Er zitten de nodige reisdagen in het programma, maar onderweg kijk je je ogen uit. Het dagelijks leven in de dorpjes trekt als een film aan je voorbij. Hoogtepunten zijn voor mij het zwemmen in de Green Canyon en het fietsen door de rijstvelden van Ubud.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Hele mooie, maar ook vermoeiende reis. Veel gezien, maar door de lange afstanden veel in de bus gezeten. Sommige plaatsen weinig van gezien door late aankomst en vroeg vertrek. Uitgerust op Bali, want dat was nodig. Miste wel een gids die wat over de plaatsen kon vertellen, maar reisleidster was top

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Wij hebben genoten van de mooie reis. Hebben een leuke groep en een uitstekende reisleidster. De hotels waarin wij verbleven zijn ook uitstekend. Ontbijt en diner was helemaal top. Deze reis is wel een aanrader.! Bedankt Djoser. Super geregeld allemaal!

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Java en Bali veel mooier dan verwacht! Nu gaan voor de authenticiteit verloren gaat!

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Hele leuke reis gehad. Goede reisleiding en erg mooie excursies.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • DeJava/Bali reis is een fascinerende “belevingsreis”! Je tuimelt van het ene avontuur in het andere. Op Java kom je in het authentieke Indonesië tussen hartelijke bevolking terecht met onvergetelijke Borobudur en Bromovulkaan. Op Bali zijn snorkelen en “downhill” fietstocht niet te missen

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Prachtige zinnenprikkelende reis waar cultuur en natuur goed in evenwicht zijn: Het is één grote kleur-en smaakexplosie van groene rijstvelden, thee- en koffieplantages, zonsopkomsten en ondergangen, vulkanen, bijzondere beesten en de prachtige inwoners van Indonesië.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Een mooie reis met vele hoogtepunten, zoals de Bromovulkaan, de Borobudur en de Prambanan. In 18 dagen veel gezien en beleefd. Omdat je zo veel ziet, is het een actieve en vermoeiende reis. Maar zeker de moeite waard als je Indonesië wilt leren kennen. We waren ook erg blij met de reisbegeleidster.

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Voor het eerst ver weg. Onze jongens van 11 en 15 trokken het met gemak ondanks dat het geen family reis was. De reis was schitterend, boeiend en ook heel gezellig door de leuke groep. De uurtjes in de bus werden goed gemaakt door het mooie uitzicht en al het verkeer daar. De reisleidster was top!!

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Het was een boeiende, maar vermoeiende reis!

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Was mijn eerste groepsreis maar zeker niet de laatste. Uitstekend georganiseerd. Leuke groep. Zeer aangename gids. Van de verschillende hotels was er eentje die niet echt hygiënisch was voor de rest niets op aan te merken. De soms lange busritten waren toch wel de moeite....

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Dit was de reis van mijn leven!!...Voor het eerst met een groep op reis en zo ver weg. Het vervoer was geweldig geregeld. Ik voelde me een prinses. De excursies waren de moeite waard; mooie tempels, Kampungs, fietstocht, boottocht, trein. Het kon niet op. Dankjewel Djoser en reisleider. Goed gedaan!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Java/Bali met zijn mooie natuur en geweldige cultuur. Een warm klimaat en zachte mensen met hub eeuwige glimlach. Lekker eten in alle varianten en super logies.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Hele mooie reis en heel veel gezien was top

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Wij hebben een prachtige reis gehad. 18 dagen puur genieten. De organisatie was feilloos en de reisbegeleidster was top. Ze heeft ons Java en Bali laten voelen, ruiken en meemaken zoals we nooit individueel zouden kunnen ervaren en we hadden als kers op de taart ook nog eens een geweldige groep.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Ideale manier om Java te leren ontdekken, met een reisleider die in detail weet hoe de levensomstandigheden in dit land zijn.Twee busritten die iets te lang waren, maar dit zou volgens de reisleider dit jaar opgelost worden met een treinreis.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Top reis gehad! Heel veel mooie dingen gezien op Java en Bali. De reisleidster stond altijd voor ons klaar en het programma is zo opgezet dat alle must see bezienswaardigheden worden aangedaan. Wel lange reisdagen op Java, maar op Bali is genoeg tijd om daarvan uit te rusten. Kortom een aanrader!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Indrukwekkende reis, stampvol met indrukken. Leuke groep. Vooral het eerste deel door Java is erg intensief, vanwege soms lange reistijden, maar wel erg interessant. Later op Bali meer gelegenheid om tot rust te komen. Al met al wel een belevenis die ik niet had willen missen!

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Een geweldige rondreis, een geweldig leuke groep en een nog geweldigere reisleidster (Lisa). Veel gezien en gedaan, heel veel ervaringen en indrukken opgedaan. Een reis om nooit te vergeten.

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Een fantastische rondreis door Java & Bali. Heel veel mooie excursies, hartelijke mensen, geweldige natuur, maar boven alles onze reisbegeleidster Lisa, die deze rondreis voor ons onvergetelijk maakte. Niets was haar te veel en zij bracht ons naar de mooiste plekjes van het land! Super!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Mijn eerste groepsreis en hopelijk niet de laatste, mede dankzij de groepsbegeleidster en de groep echt een topreis gehad!

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Prachtige goed verzorgde reis met uitstekende, plezierige en heel deskundige begeleiding door Richard.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Zeer tevreden over onze 18-daagse rondreis Java en Bali met Djoser. Goed vervoer, uitstekende hotels, leuke dagindelingen, deskundige reisbegeleiding, echt top! We raden deze reis zeker aan en kijken er met een heel goed gevoel op terug!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Wat een reis... Een mengeling van culturen! Een bevolking zo trots en behulpzaam. We kwamen voorbij de mooiste landschappen en de meest indrukwekkende tempels. Een ontzettend enthousiaste reisbegeleidster en een hechte positieve sfeer in onze groep! Kortom een reis om nooit meer te vergeten!!

  10,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  10,0
 • Een intensieve, mooie rondreis door Java en een deel van Bali, waarbij je een goede indruk krijgt van de vele facetten van deze twee Indonesische eilanden. Soms erg lange reisdagen. De reisbegeleidster was een enthousiaste wandelende encyclopedie. Zij krijgt een 10 van mij. Super organisatie.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Tijdens deze reis hebben kennisgemaakt met een andere wereld. Wij hebben volop kunnen genieten. Een bijzondere ervaring waarbij wij zoveel van het land hebben kunnen zien. Geweldig

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • zie rijstreizen.blogspot.nl mijn reisblog in bijna dertig berichten.

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Een schitterende reis en waar we heel veel gezien hebben. We hebben veel gereisd maar het was de moeite zeker waard. We hadden een hele leuke ploeg en een hele gezellige reisbegeleidster. Leuke en gezellige hotels en toch vrij zijn om je eigen gang te gaan. Djoser bedankt voor deze reis.

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Was een mooie reis, maar als ik jullie was zou ik de aankomst niet meer in Jakarta doen, maar in Yogyakarta. Want Jakarta heeft niks toe gevoegd aan de reis. De reisbegeleider was super.

  7,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  7,0
 • Geweldige reis gehad. Een paar lange busdagen waar men wel rekening mee moet houden, maar hetgeen je ervoor terug krijgt maakt een hoop goed! Goede afwisseling tussen het echte Indonesie en culturele uitstapjes!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis, goede groep, warm welkom in Indonesië, goed georganiseerd en geweldige reisleider Robbert. Onvergetelijke ervaring!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • This trip was very interesting and nature was/is beautiful. The food was delicious and most of the hotels were nice. Our tour guide did a fabulous job, specially for it was the first time for her on this particular trip. She was always enthusiastic. All with all I had a really fun vacation. H vd K

  8,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  8,0
 • Zeer leuke reis met veel afwisseling! Zowel de organisatie van de reis, aanpak van de reisbegeleider als het verloop van de reis op zich waren super, zeker voor herhaling vatbaar!

  9,0 (Rondreis Java & Bali, 18 dagen)

  9,0
 • Wat een fantastische reis. Mijn eerste kennismaking met Djoser maar beslist niet de laatste keer. Deze reis staat echt in de top 3 van al mijn reizen. Erg veel gezien en daarom een goed beeld gekregen van Indonesie. Reisbegeleiding (Nanda) en hotels waren dik voor elkaar. Kortom een echte aanrader!

  10,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  10,0
 • Een avonturier houdt van verrassingen. In deze reis heb ik mezelf elke dag laten verrassen door de prachtige natuur, de lieve lokale bevolking en de schoonheid en chaos van dit prachtige land. Indonesië, bedankt voor de 28 dagen gastvrijheid. Ik ben in korte tijd verliefd geworden op jullie land!

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Mooiste ervaring van mijn leven (so far)! Erg getroffen met groep en natuurlijk het lekkere weer in Indonesië. Gave excursies gehad en de bevolking op Sumatra en Lombok zijn echt hartverwarmend! Ik raad het iedereen aan die van cultuur en natuur houdt en die niet graag alleen op vakantie gaat.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Leuke groep, veel activiteiten: tracking, wildwater zwemmen, fietsen en snorkelen. Veel gezien, kon zo nu en dan mijn eigen gang gaan, vervolgens weer optrekken met een aantal reisgenoten. Goed geholpen door de reisbegeleider heeft veel voor ons geregeld. Minpuntje de lange busreizen van 2 dagen.

  10,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  10,0
 • In één woord fantastisch. Wat een mooie reis en wat een andere cultuur en religies. We hebben er zo enorm van genoten. Voorlopig kunnen we hier op teren maar de volgende Djoserreis zit al weer in de planning. Zo goed verzorgd en toch heel veel vrije tijd om zelf in te vullen.

  10,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  10,0
 • Mooie en afwisselende reis. De lange reisdagen op Sumatra vielen reuze mee. Geweldig vriendelijke bevolking overal. Het alternatief voor het verblijf op Lombok was prima. Mooie excursie naar een eiland incl. snorkelen. En alles prima ondersteund door Cris, de reisbegeleidster

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Een mooie luxe reis met de belangrijkste bezienswaardigheden van de eilanden van Indonesië. Je bent veel onderweg maar ziet hierdoor zoveel als mogelijk. Tijdens de reis mogelijkheid om zelf de eilanden te ontdekken. De reisleider helpt wanneer nodig om al je wensen werkelijkheid te maken.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Wat is Indonesië mooi, wat hadden we een superleuke groep en een enthousiaste en zeer inspirerende reisleider! We hebben veel gezien en veel gedaan. Deze reis zou ik iedereen willen aanbevelen.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Mooie reis met verschillende hoogtepunten als de Borobudur. Prambanan en de Orang Oetans. Goede reisleider met goede hotels. Zeker aan te raden!

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Een mooie maar ook een opwindende vakantie in Indonesië gehad. Veel gezien, genoten van de natuur en dat in goed gezelschap. Door aardbeving in Lombok een goed alternatief onderkomen op Bali gekregen, waardoor de vakantie goed kon worden afgerond. Bedankt ☺

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Mooie reis. Vol programma, veel reistijd, drukke wegen/rijstijl, groot land. Weinig momenten ter vrije besteding. In beschrijving helaas onjuistheden. Locale reisbegeleider sprak perfect nederlands en was top gids. Op z'n Indonesisch soms helaas minder transparant en voorspelbaar. Aardige mensen.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Veel van het land gezien. Dat was een voordeel en meteen ook een nadeel. Omdat we veel gereisd hebben, waren het ook lange dagen in de bus. Het was fijn om een lokale reisbegeleider te hebben die veel kon vertellen over het land en de cultuur. De inwoners waren ontzettend vriendelijk.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Mooie interessante rondreis, over de 4 bekendste eilanden, veel hoogtepunten zoals de Bohorok (Oerang oetang) Borobudur, Prambanan, Ubud, en de Gili eilanden! Het tempo van de reis is goed tedoen ! Zodat je 's avonds lekker kunt ontspannen in het Tropische klimaat ! Een Topreis !!

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Een geweldige rondreis. Heel veel gezien, wel aanpoten. Soms een tikkeltje zwaar voor ouderen. Hadden een prima reisbegeleider, altijd goed gehumeurd, in voor grappen en mengde zich goed in het gezelschap.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Het ontdekken van Indonesië deel je het liefst met anderen. We hadden een leuke, gezellige groep en een top reisbegeleidster Carrie! Het was veel onderweg zijn om naar de mooiste plekken te komen. De lokale bevolking is erg vriendelijk, toegankelijk en wil graag met je op de foto. Een echte aanrader.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Het was een erg leuke reis, 4 weken Indonesië. Hier gingen we naar Sumatra, Java, Bali en Lombok. We hebben erg veel gezien en veel mee gemaakt. Goed georganiseerd Djoser. Ik heb mezelf uitstekend vermaakt.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Na 23 jaar weer een fraaie kennismaking met Sumatra, blijft oorspronkelijk, ruig en vrolijk. Java wat een drukte na al die jaren, maar nog steeds bijzondere plekken. Bali, hindoe offers, groen, Lovina, Ubud, Lombok, fraai, groen, rustig, snorkelen. Prachtige reis, vermoeiend, uitstekende reisbegeleidster !

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Een fantastische reis!

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Dit is de 1e reis die wij maakten en wat hebben we genoten. Alle eilanden hebben zo hun eigen karakter. Dat maakte het ook zo boeiend. De reis van zeer gevarieerd (natuur,Cultuur,Culinair) En wat het compleet maakte was onze reisleider Net. Hij woont daar en wist heel veel en sprak de taal. Dank Net!

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met veel natuur en cultuur. En lekker gegeten. Soms wel wat lange reisdagen. Toch een aanrader.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  8,0
 • Echt een super mooie reis! Onze reisleider was René. De beste reisleider die wij ooit hebben gehad. wij hebben deze reis gemaakt in december 2014.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Wij mijn vrouw en ik hebben deze reis gemaakt met Djoser groep door indonesie prachtig om mee te maken. Prima reisleider goede hotels. OK Nu weer zoeken naar een nieuwe reis met Djoser.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • David was de reisbegeleider op onze reis, begeleid heeft hij in alle opzichten. Door ziekte was dat noodzakelijk. De reis was geweldig door de afwisseling van natuur, cultuur vrijheid en lekker eten. Onze reisgenoten waren allen voortreffelijk 4 weken lang genoten met z'n allen.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • De reis 8-10 tot 4 -11-2013 was prima, hebben genoten van alles ,wel lange reisdagen.Dank aan onze reisleidster Manon,zij heeft gewoon een dubbele ster verdiend,altijd vriendelijk en behulpzaam,petje af voor haar . groeten Jan en Ellen Plomp

  7,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  7,0
 • vroegere reisgenoten vertelden mij over deze reis maar is nog mooier dan men mij verteld had en heb dus echt genoten van deze reis

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen)

  9,0
 • Héél mooie reis met een toffe begeleidster die veel over het landschap en de bevolking weet. Leuke activiteiten en geen gevoel van verplichtingen.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  9,0
 • Onwijs gave reis, ik heb echt mijn ogen uitgekeken in dit indrukwekkende land. De lange reisdagen zijn een minpunt, maar wel nodig om zo veel te kunnen zien. De reisleidster was vriendelijk en had kennis van het land. Het was allemaal erg goed geregeld, dat geeft veel rust :) Een aanrader!

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Prima verzorgde reis met veel opties om leuke dingen te doen en mooie dingen te zien. Goede en leuke reisleiding die enthousiast ons aanmoedigde en meedeed. Goede en vrij luxe accommodatie. Afwisselend vervoer als vlucht, boottocht, treinreis en ferry overtocht, naast de busreizen.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Een zeer intensieve reis waarbij de kijk op het Nederlandse verleden in Indonesië en de natuur met het besef hoe ver wij daarvan zijn afgedwaald het meeste indruk heeft gemaakt.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Onvergetelijke reis, veel gezien en geleerd van de eilanden en de culturen Sumatra, Java en Bali. Prachtige natuur, alles goed georganiseerd! Wel hele lange reisdagen en veel verblijf in grote steden en grote hotels. Had van mij wat meer rustiekere hotels in kleinere plaatsen mogen zijn.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Zeer mooie reis. Wel soms lange busritten maar zeer comfortabel. Zeer goed georganiseerd en een megasuper begeleiding. Margriet is echt TOP. Veel ontdekt op deze reis.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  9,0
 • Een intensieve reis met professionele begeleiding.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  9,0
 • Prachtige intensieve reis! Wat liggen cultuur en natuur hier dichtbij elkaar. De kleine economietjes in kampongs op Java en Sumatra laten dat mooi zien. De kracht van de natuur is echt te voelen bij Bromo. De hindoecultuur op Bali is overal. Ga 't zien. Tip: reken wel op een paar pittige reisdagen.

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis! We hebben een stukje Indonesië ervaren. Soms lange reisdagen, maar de moeite waard. Prima reisbegeleiding. (Lisa, bedankt!)

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  9,0
 • Wat een heerlijke tijd hebben we gehad ! Een mooie afwisseling tussen natuur, cultuur, avontuur en voldoende vrije tijd om te relaxen. De uitstekende begeleiding van onze reisleidster maakte dat we ons nooit zorgen hoefden te maken. Hou er wel rekening mee dat je veel uurtjes in de bus doorbrengt.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  9,0
 • Veel gezien en ondervonden. Zeer leerzaam en vaak interactief. Het gebruik van diverse transportmiddelen was erg leuk. Alles dankzij deskundig reisbegeleiding.

  9,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  9,0
 • Heerlijk genoten, wel een aantal lange reisdagen in de bus maar zeer zeker de moeite waard....

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Mooie indrukken opgedaan, aardige mensen. Mooie reis met weliswaar lange reisdagen, maar die worden onderbroken door leuke uitstapjes. Topper: de Bromovulkaan en de zonsopkomst. Machtig wat de natuur kan, zonder dat wij hier invloed op hebben !

  8,0 (Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 dagen)

  8,0
 • Op deze fantastische, afwisselende reis hebben we genoten van alle nieuwe herinneringen, ervaringen, hoogtepunten, nieuwe vrienden gemaakt en genoten van alle vriendelijke mensen die we zijn tegen gekomen. Deze reis is een absolute aanrader!

  10,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  10,0
 • Zeer mooie reis, heel veel genoten en veel foto's gemaakt. Leuke boot tocht tussen de eilanden. Heel veel dingen gezien. Ik licht ook nog e.e.a. toe bij het invullen van de enquete/evaluatie.

  9,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  9,0
 • Genoten van een mooie reis vol afwisseling. Mooie natuur op de verschillende eilanden. Wandelingen op b.v. Komodo op zoek naar de varaan. Een prachtige boottocht met veel mogelijkheden om te snorkelen. En Iris onze spontane reisleidster maakte samen met Ecco de plaatselijke gids onze reis compleet.

  8,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  8,0
 • Goed georganiseerd, mooie en interessante ontmoetingen gehad, hele leuke dingen beleefd, de enthousiaste en spontane reisleidster gaf een persoonlijke draai aan de hele reis. Het was zeker geen ervaring van 13 in een dozijn!

  9,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  9,0
 • Deze reis van Djoser naar de kleine sunda-eilanden mag gerust een droomreis genoemd worden. Ik was nog nooit in Azie geweest en vond met name de snorkeltrips en de rijstvelden op Bali de hoogtepunten van deze reis. De reis was uitstekend aangepast ivm de aardbeving op Lombok vlak voor vertrek.

  10,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  10,0
 • Een mooie reis met veel mogelijkheden tot snorkelen en ruim de tijd om (veel) varanen te spotten in het Komodo National Park. Voor mij een hernieuwde kennismaking met Indonesië in een deel wat nog niet zo toeristisch is. De hotels zijn over het algemeen redelijk tot goed met een enkele echte misser.

  7,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  7,0
 • Het was de reis zoals ik ze zelf ook graag zou gemaakt hebben. Echte belevenisreis waar de mensen je graag hun eigen manier van leven met je delen. Leuke eerste kennismaking met Indonesië.

  9,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  9,0
 • Mooie reis, veel mooie dingen gezien. Op Flores wel lange reisdagen mede door de slechte wegen. Komodo eilanden een beleving op zich met de Varanen en Lombok is het nieuwe Bali voor ons, niet Zo toeristisch en minstens net zo mooi.

  7,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  7,0
 • Fantastische reis! Mooi en afwisselend landschap, vriendelijke mensen, lekker eten. De reis biedt een goede afwisseling van reisdagen en dagen voor activiteiten. Absoluut hoogtepunt is de driedaagse boottocht van Flores naar Sumbawa, met ongelooflijk mooie snorkellocaties en veel dieren.

  10,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  10,0
 • Een Top reis !

  10,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  10,0
 • Een reis met alleen maar hoogtepunten! Eilenden nog ongerept. Wandelen naar krater, varen naar bounty-eilanden, snorkelen tussen koraal en kleurige vissen, oog in oog met de prehistorische varanen. Daarbij een geweldige Indonesische keuken en vriendelijke mensen en bovenal een geweldige reisbelgeeider

  10,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  10,0
 • Mooie gevarieerde reis over een aantal eilanden welke nog niet overstromen van toeristen, Flores en Sumbawa, Nationaal park Komodo en Lombok wat meer, zeer relaxte reis met veel natuur en natuurlijk veel snorkeltrips. Goede hotels en dito reisbegeleiding. Voor wie wat anders wil zien dan Java & Bali.

  8,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  8,0
 • Prima reis en veel gezien. De boottocht was geweldig. Up en downs bij de verblijven. De bussen iets te klein. De reisbegeleiding koel en zakelijk. Verder prima naar de zin gehad. De gidsen en busbemanning waren 100% Een Moslimland wat meer inzet voor het verkrijgen van alcoholische dranken.

  8,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  8,0
 • Een heerlijke reis langs waanzinnig mooie natuur en ontzettend lieve mensen! Authentiek!

  8,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  8,0
 • Voor mij was deze reis een eerste kennismaking met Indonesië. Het prachtige, afwisselend landschap, de mooie excursies, de bijzonder mooie onderwaterwereld, de uiterst vriendelijke mensen, het heerlijke eten, het heeft allemaal een uiterst positieve indruk op me gemaakt.

  9,0 (Rondreis Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen)

  9,0
 • De lange vlucht is zeker de moeite waard. Wat een mooi land en wat een lieve mensen. Eten is ook heerlijk. Fietsen eist wel enige conditie en kennis van mountainbiken. In de beschrijving wordt dit een beetje onderschat. Wij hadden een hele leuke gezellige groep. Ga zeker nog een keer terug.

  8,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  8,0
 • Erg mooie reis. Door met de fiets rond te reizen beleef je meer het echte leven van de bewoners. Veel mooie momenten meegemaakt. De reis is naar mijn idee toch wel voor de wat meer ervaren fietser, al kun je natuurlijk altijd in het busje stappen. Ervaring met een mountainbike is zeker een aanrader.

  8,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis, zeer goede hotels, mooie indrukken, super vriendelijke bevolking. Mooie fietstochten langs rustige wegen en helemaal niet te zwaar, meestal bergaf of vlak. Enige nadeel, één fietstocht langs drukke weg naar Lovina mag voor mij geschrapt worden uit het fietsschema.

  9,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  9,0
 • Een goede mix tussen in en ontspanning. mooie fietsritten door dorpen en langs rijstvelden. Mooie hotels. Ik heb genoten

  8,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  8,0
 • Interessante routes met uitstekende begeleiding. Een aanrader

  9,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  9,0
 • Een leuke fietsreis die een realistisch beeld geeft van Indonesië. De gids Net wist veel over Indonesië en herinnerd je af en toe aan je Nederlandse blik op dingen. Fietstochten zijn divers, veel fietsplezier door het heuvelachtige gebied en voldoende gelegenheid voor kijkplezier.

  9,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  9,0
 • Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De fietstochten waren goed verzorgd. De hotels brachten wat wij ervan verwachten. De reisbegeleider Net was top. Hij wist veel van het land en stelde zich dienstverlenend op. Kortom, genoten!

  9,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  9,0
 • Ik kan aan ieder deze reis aan bevelen/ natuur/ eten en vriendelijke mensen in Bali en Lombok, natuurlijk spelen begeleiders en mede reizigers ook een rol maar wij hadden geluk

  9,0 (Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Super vakantie gehad. Dit is ook de reden dat wij wederom me...
Super vakantie gehad. Dit is ook de reden dat wij wederom met Djoser op pad willen.

Arno M. - 10,0
Terug naar boven