Overzicht Balkan rondreizen van Djoser

Accommodatie Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië & Montenegro, 20 dagen

We overnachten in middenklasse hotels, waarbij de kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. De meeste hotels liggen centraal ten opzichte van de bezienswaardigheden en/of zijn karakteristiek voor deze regio. Het verblijf is op basis van logies met ontbijt.

Een enkel hotel is uniek door zijn ligging of uitstraling. Zo slaap je in Mileseva in een eeuwenoud klooster, vol prachtige fresco's. Het klooster is gebouwd in de 13e eeuw en is vooral beroemd vanwege de fresco 'White Angel'. Je overnacht in verrassend moderne twee-, drie- of vierpersoonskamers, afhankelijk van je gezinssamenstelling.

In museumdorp Sirogojno zijn alle gebouwen van hout gemaakt, zo ook de twee- tot vijfpersoons cabins waarin we overnachten. Uiteraard zijn ze aangepast aan de gemakken van deze tijd, maar het geeft wel een kijkje in hoe men in dit dorp ooit leefde.

Hoewel het hotel modern is, met alle faciliteiten, heeft hotel Baletna Skola in Kastel Kambelovac een oud verhaal. Naast het hotel lag ooit een balletschool van een beroemde balletdanseres, Ana Roje. Het hotel heeft om die reden de naam 'Hotel Balletschool' gekregen en ademt een sfeer van muziek en dans!

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Tivat/Kotor Hotel Royal
Prčanj/Kotor Hotel Galia
Virpazar Hotel Pelikan
Zabljak Hotel Zlatni Bor
Zabljak Hotel Gorske Oci
Mileseva Mileseva Klooster
Sirogojno Museumdorp Sirogojno
Mecavnik Hotel Mecavnik
Sarajevo Hotel Hecco
Mostar Villa Fortuna
Trebinje Hotel Apis
Lumbarda Hotel Borik 
Kastel Kambelovac Hotel Baletna Skola 

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis