Overzicht Balkan rondreizen van Djoser

Accommodatie Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië & Montenegro, 20 dagen

We overnachten in middenklasse hotels, waarbij de kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. De meeste hotels liggen centraal ten opzichte van de bezienswaardigheden en/of zijn karakteristiek voor deze regio. Het verblijf is op basis van logies met ontbijt.

Een enkel hotel is uniek door zijn ligging of uitstraling. Zo slaap je in Mileseva in een eeuwenoud klooster, vol prachtige fresco's. Het klooster is gebouwd in de 13e eeuw en is vooral beroemd vanwege de fresco 'White Angel'. Je overnacht in verrassend moderne twee-, drie- of vierpersoonskamers, afhankelijk van je gezinssamenstelling. Bij Katun Vranjak slaap je in idyllische houten chalets gelegen op een berg die je soms deelt met een andere familie. 

In Zlatibor verblijven wij in een heus Wild Western thema park El Paso, hier zijn genoeg spellen te spelen voor de kinderen. 


Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Prčanj/Kotor Marija 2
Virpazar Hotel Pelikan
Zabljak Hotel Gorske Oci
Mileseva Mileseva Klooster
Zlatibor Mountain El Paso 
Mecavnik Resort Mecavnik
Sarajevo Hotel Hecco
Mostar Villa Fortuna
Lumbarda Hotel Borik 

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis