Overzicht Suriname rondreizen van Djoser

Accommodatie Suriname, 20 dagen

In Paramaribo verblijven we in het Torarica Resort Inn met een prachtige tuin met zwembad. Het hotel ligt even buiten het centrum, maar met een korte wandeling zijn de winkels en boulevards binnen handbereik.

De overnachtingen in het binnenland (Boven Suriname en Galibi) zijn in zeer eenvoudige, in lokale stijl gebouwde groepsaccommodaties, zoals in Brownsberg. Daarnaast verblijven we, bijvoorbeeld in Boven-Suriname in tweepersoons hutten, waarbij je het sanitair deelt met de medereisgenoten. Alle accommodaties in het binnenland zijn zeer eenvoudig en geven je het gevoel dat je midden in de jungle verblijft. Verwacht dus geen luxe.

De accommodatie in onder andere Brownsberg is in het beheer van Stinasu, een natuurbeschermingsorganisatie die zich naast natuurbehoud bezig houdt met voorlichting aan de Surinaamse gemeenschap. Deze accommodatie ligt dan ook op bijzonder mooie plekken middenin de natuur en dat maakt het verblijf hier uniek. De omgeving is prachtig, maar houd er wel rekening mee dat de accommodatie basic is, en niet altijd goed onderhouden.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Paramaribo Eco Resort Inn
Overbridge Overbridge River Lodge

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Terug naar reis