Overzicht Vietnam rondreizen van Djoser

Accommodatie Vietnam, 15 dagen

Er zijn kamers gereserveerd in meestal centraal gelegen, comfortabele hotels, van waaruit je makkelijk te voet, per cyclo of per fiets de stad kunt ingaan. De kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet en beschikken meestal over airconditioning. Een aantal hotels beschikt ook over zwemmogelijkheden. Dat kan een mooi zwembad zijn, maar ook het strand waar het hotel aan gelegen is. In de meeste hotels is gratis wifi aanwezig.

De hotels zijn geselecteerd vanwege de gunstige ligging. Zo ligt het hotel in Saigon vlakbij de levendige Ben Than markt en de backpackerswijk, vol met leuke winkeltjes, barretjes en restaurantjes.

Het hotel in Mui Ne ligt op een steenworp afstand van het strand, maar je kunt ook een frisse duik in het zwembad van het hotel nemen. In Hoi An verblijven we in een ruim opgezet hotel met een heerlijke tuin en meerdere buitenzwembaden. Ook het hotel in Hué beschikt over een zwembad.

In het unieke natuurgebied van Halong Bay slapen we een nacht op een cruiseboot, waar de bemanning de lekkerste gerechten voor je bereid, natuurlijk met verse vis! Geniet vanaf het dek van de ongekende natuurpracht van dit schilderachtige watergebied.

Ons hotel in Hanoi ligt in het in het centrum. Het is een drukke stad, maar in het hotel kun je even aan de drukte ontkomen. Trek er dus in de avond op uit en ga op zoek naar een restaurantje in de buurt. Er is hier altijd wel wat leuks te vinden.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Ho Chi Minh Le Duy Hotel
Mui Ne Thai Hoa Resort
Hoi An Lotus Hotel
Hué Park View Hotel
Hanoi Santa Barbara Hotel


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

Terug naar reis