Safarireis India

Safarireis India

Op zoek naar het indrukwekkende wildlife

18 dagen

Een tijger in een dierentuin of circus maakt indruk. Maar er een in het wild tegen komen is een ervaring om nooit meer te vergeten! India kent naast tijgers, veel verschillende diersoorten als luipaarden, wilde honden, hyena’s, buffels, apen, beren, olifanten, herten en krokodillen.  

Van:
Aan:
Routekaart Safarireis India, 18 dagen
 1. Amsterdam - Mumbai (Bombay)
 2. aankomst Mumbai (Bombay)
 3. Mumbai - vlucht naar Nagpur - Tadoba nationaal park
 4. Tadoba NP, ochtend en avond gamedrive
 5. Tadoba NP ochtend en avond gamedrive
 6. Tadoba NP - Pench nationaal park
 7. Pench NP, ochtend gamedrive - Kanha nationaal park
 8. Kanha NP, ochtend- en middag gamedrive
 9. Kanha NP - Banhdhavgarh, gamedrive
 10. Bandhavgarh - Umaria - trein naar Agra
 11. Agra
 12. Agra - Fathehpur Sikri - Bharatpur
 13. Bharatpur
 14. Bhartapur - Corbett nationaal park
 15. Corbett NP ochtend & middag gamedrive
 16. Corbett NP - Akshardhamtempel - Delhi
 17. Delhi
 18. Delhi - Amsterdam

Route op datum?

Reisbeschrijving

Mumbai

Dag 1 Amsterdam - Mumbai (Bombay)
Dag 2 aankomst Mumbai (Bombay)

Mumbai India DjoserDe warmte en geuren van Mumbai omarmen je bij aankomst als je de vliegtuigtrap afdaalt. India’s meest kosmopolitische stad is van oudsher een havenstad en een belangrijk handelscentrum. Voor de Britten was Bombay de ‘Gate Way’ tot het Indiase continent. Sporen uit dit koloniale verleden zie je nog terug in de architectuur van het prachtige treinstation. Tegenwoordig is de stad het centrum voor de productie van honderden typische Hindifilms. Het wordt dan ook wel schertsend Bollywood genoemd.

Het verkeer in deze miljoenen stad is chaotisch. Riksja’s, brommers, auto’s en bussen vechten hier toeterend om iedere meter asfalt. Om aan deze hectiek te ontsnappen is een wandeling in de Hangende Tuinen  een aanrader. Aan de ’ghats’  werken de dhobi’s, de traditionele klerenwassers, hard door om de was schoon en gestreken in de avond weer bij hun eigenaren te kunnen terugbrengen. Deze gigantische openlucht wasserette vormt een waar spektakel.

Tadoba nationaal park

Dag 3 Mumbai - vlucht naar Nagpur - Tadoba nationaal park
Dag 4 Tadoba NP, ochtend en avond gamedrive
Dag 5 Tadoba NP, ochtend en avond gamedrive

Na het ontbijt nemen we het vliegtuig naar Nagpur. Na aankomst rijden we in 4 uur met onze eigen bus naar Tadoba nationaal park. Na de drukte van Mumbai kom je helemaal tot rust in de prachtige omgeving. In de koelte van de avond kun je al een wandeling maken. De volgende dagen maken we in  de ochtend en tegen de avond gamedrives in het park.

India - Corbett nationaal park - tijgerDe omgeving is droog  en heuvelachtig  en bestaat uit tropisch loof verliezende bos. Gigantische teakbomen bieden onderdak aan nestelende vogels. In de heuvels houden zich allerlei dieren schuil;, sambarherten, slotberen, char-singha, - antilopen met vier hoorns, stekelvarkens, civetkatten en schuwe luipaarden. Door de grote biodiversiteit en de aanwezigheid van tijgers werd het park als 41e tijgerreservaat van India uitgeroepen. Binnen de grenzen zijn verschillende meren. Het permanente Irai meer is een pleisterplaats voor watervogels, die op moeten passen voor de moeraskrokodillen.

 

Pench nationaal park

Dag 6 Tadoba NP - Pench nationaal park
Dag 7 Pench NP,  ochtend gamedrive - Kanha nationaal park
Dag 8 Kanha NP, ochtend- en middag gamedrive

Het is ongeveer 5 uur rijden naar Pench, gelegen in het zuiden van Madya Pradesh. We zijn  hier aangekomen in een compleet andere groene wereld. Het park heeft een glorieuze lange geschiedenis en is de setting van Rudyard’s Kipling meest beroemde werk; Jungle Book.

Pench India antiloop (internet)Het gevarieerde landschap bestaat uit open graslanden, vochtige valleien en gemengd bos. Door deze verscheidenheid komen hier maar liefst 1200 plantensoorten voor en is de concentratie van grazers groot. In het oog springen de grote kuddes Guar, de Indiaanse buffels en olifanten. Er zijn hier verschillende herten- en antilopensoorten als de Sambar en Nilgai te spotten. Onder voorbehoud van beschikbaarheid is het mogelijk om op de dag van aankomst een optionele ‘nightdrive’ te maken.

De volgende ochtend trekken we met jeeps het park in om op zoek te gaan naar haar bewoners en te genieten van het mooie landschap.  Voor vogelliefhebbers is het park een waar paradijs. Het park kent maar liefst 285 verschillende soorten. Vier zeldzame giersoorten, neushoornvogels en visarenden . In de winter bezoeken duizenden trekvogels de grote waterreservoirs, een spectaculair gezicht!

De rit van Pench naar Kanha is eentonig, maar geeft je een goed beeld van de uitgestrektheid en rust van centraal India. Kanha nationaal park ligt in Madhya Pradesh en werd in 1955 opgericht. In het park komt de zeldzame barasingha, een moerashert voor. Deze staat hoog op het menu van het luipaard, de tijger en de wilde honden. Vanaf Bamni Dadar, een heuvel in het park, heb je bij zonsondergang een prachtig uitzicht op de grazende guars, buffels, sambhars en Indiase bizons. We maken in het park twee ritten met open jeeps om te genieten van het natuurschoon.

Kandha nationaal park & Banhdhavgarh

Dag 9  Kanha NP  Banhdhavgarh, gamedrive
Dag 10 Bandhavgarh - Umaria - trein naar Agra

Bandhavgarh India (internet)Banhdhavgarh is vergeleken met de andere nationale parken in India klein. Het park is het voormalige jachtterrein van de Maharadja van Rewa. De hoeveelheid wild is echter verrassend groot. Centraal in het park liggen enkele heuvels die van elkaar gescheiden worden door valleien. Op sommige plekken zijn wat moeraslanden. Bamboe komt overal voor. Door deze afwisselende landschappen vind je in het park veel dieren, waaronder tijgers.

We maken met open jeeps hier een mooie ‘gamedrive’ waarbij we rijden naar het fort gesitueerd op de hoogste heuvel in het park; Banhdhavgarh. De kliffen rondom het fort bevatten verschillende grotten, die zijn beschilderd met eeuwenoude inscripties in het Sanskriet.

De volgende ochtend maken we nog een gamedrive in het park alvorens we doorreizen naar Umaria. Hier gaan we in de avond aan boord van de nachttrein die ons naar Agra brengt. We overnachten in couchettes.

Agra & Keoladeo nationaal park

Dag 11 Agra
Dag 12 Agra - Fathehpur Sikri - Bharatpur
Dag 13 Bharatpur

Taj Mahal Agra IndiaBij aankomst in Agra is er gelegenheid om je op te frissen in het hotel. Daarna is er tijd om het Agrafort en de imposante Taj Mahal te bezoeken. Sjah Jahan bouwde dit mausoleum Taj Mahal tussen 1631 en 1648 uit liefde voor zijn overleden vrouw. Het marmeren gebouw is nog steeds één van de meest indrukwekkende bouwwerken ter wereld. Bezoek de Taj Mahal bij voorkeur bij zonsondergang of opgang, dan is het licht op het marmer het mooist. In de namiddag reizen we door naar Bharatpur. En route bezoeken we de verlaten spookstad Fatehpur Sikri. De stad werd gebouwd onder Mogul keizer Akbar.

Keoladeo national park, het voormalige Bharatpur bird sanctuary, geniet wereldfaam vanwege de enorme hoeveelheid vogelsoorten die hier te zien zijn. In het op de UNESCO werelderfgoed lijst geplaatste park zijn maar liefst 230 verschillende vogelsoorten waargenomen. In de wintermaanden vormt het park een pleisterplaats voor duizenden migrerende vogels, een onbeschrijfelijk spektakel. De meest zeldzame gasten zijn de Siberische kraanvogels die hier neerstrijken.  Daarnaast zijn er 80 soorten eenden te zien, verschillende ijsvogels, roofvogels, reigers en ooievaars. Het zal je niet verwonderen dat ornithologen en natuurfotografen uit de hele wereld hier naar toestromen. We kunnen het park met een riksha of op de fiets bezoeken.

Corbett nationaal park

Dag 14 Bhartapur - Corbett nationaal park
Dag 15 Corbett NP, ochtend & middag gamedrive

India - Corbett nationaal park jeeps (internet)Corbett nationaal park ligt in het noordelijke district Nainital. De weg er heen duurt zo’n 8 uur. Corbett is India’s oudste, populairste  en meest prestigieuze park. Het park is opgedeeld in verschillende zones en kent een zeer gevarieerde natuur. In 1973 werd hier het allereerste Tiger Project opgestart om de tijgerpopulatie tegen uitsterven te behoeden. De kans dat je hier een Bengaalse tijger tegen komt is dan ook groot. In het park maken we met open jeeps verschillende gamedrives. Optioneel is een safari op de rug van een olifant.

Tijdens de gamedrives gaan we op zoek naar kuddes olifanten, kijken uit naar tijgers en speuren in de rivier naar gavialen, - krokodillen met een spitse snuit. Vogelliefhebbers komen hier aan hun trekken. De aanwezigheid van maar liefst 50 verschillende soorten gieren duidt op een evenwichtige gezonde habitat.

Delhi

Dag 16 Corbett NP - Akshardham tempel - Delhi
Dag 17 Delhi
Dag 18 Delhi - Amsterdam

Rode fort Delhi IndiaOp weg naar ons hotel in Delhi stoppen we bij de kleurrijke Akshardham hindoe tempel. Dit indrukwekkende complex  werd in 2005 opgeleverd tegelijk met de aangrenzende muzikale fontein en …. een IMAX theater. Ook dat is India! In Delhi worden we overweldigd door de hectiek en de drukte van het verkeer. Bezienswaardig zijn de imposante overheidsgebouwen uit het koloniale tijdperk. Tevens zijn de Sikhtempel en het Rode Fort zeker een bezoek waard. Aan de oevers van de Yamunarivier vind je de Raj Ghat, de crematieplaats van Mahatma Ghandi. Hier brandt 24 uur per dag een vlam. Na een laatste overnachting vliegen we terug naar Amsterdam.

Lees de volledige beschrijving

Vertrekdata 2018

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

11 feb - 28 feb

Beschikbaarheid

vol

Prijs

€ 2.095,-

Start - einde

18 feb - 07 mrt

Beschikbaarheid

nog 2 deelnemers nodig
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.095,-

Start - einde

14 okt - 31 okt
V
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.095,-

Start - einde

16 dec - 02 jan
V
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 2.395,-

Vertrekdata 2019

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

10 feb - 27 feb
V
Vertrek gegarandeerd i

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 1.995,-

Voorwaarden gegarandeerd vertrek

Djoser heeft alle reizen van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Dit op basis van eerdere resultaten en ervaringen en op basis van een minimum aantal deelnemers.

Om het karakter van een groepsreis te garanderen en de reis fysiek uit te kunnen voeren is een minimum aantal deelnemers nodig. Dit aantal staat bij betreffende reis vermeld onder het kopje 'Groepssamenstelling'.

Conform artikel 5 lid 4 van de ANVR-reisvoorwaarden behouden wij ons het recht voor de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, indien het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste minimum aantal.

Het kan voorkomen dat (definitieve) deelnemers van een reis met 'vertrek gegarandeerd' moeten annuleren, waardoor de groepsgrootte onder het vereiste minimum aantal deelnemers daalt. De vertrekgarantie vervalt op dat moment.

Daarnaast behoudt Djoser zich het recht voor om in onvoorziene, gewichtige omstandigheden en of overmacht situaties de reis te annuleren en geen doorgang te laten vinden.

Mocht een reis met een vermelding 'vertrek gegarandeerd' om een van bovengenoemde redenen (m.u.v. annulering vanwege negatief reisadvies) alsnog geen doorgang vinden dan biedt Djoser een omboekvoordeel van € 150,- per persoon indien u omboekt naar een andere reis en/of vertrekdatum.

Exclusief

Reisverzekering, maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 20,- en bij 2 of meer personen € 30,-.
 

Landarrangement


  vanaf €1.595,-.

Houdt bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 445,-.

Groepssamenstelling

Onze groepen bestaan uit zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Bij een aantal vertrekdata zie je ‘vertrek gegarandeerd’ vermeld staan. Voor meer informatie over doorgang van de reis en gegarandeerd vertrek, klik hier.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 8.

Praktische informatie

Accommodatie

In Mumbai en in Delhi overnachten we in centraal gelegen middenklasse hotels waar de kamers zijn voorzien van airconditioning, douche en toilet. Tijdens het verblijf in Agra maken we na de treinreis gebruik van dagkamers, waar een ieder zich kan opfrissen. In de trein zijn couchettes gereserveerd zodat je op het gezoem van de treinwielen in slaap kan vallen. 

In de nationale parken overnachten we in sfeervolle hotels veelal gebouwd met natuurlijke materialen zodat zij opgaan in de omliggende natuur. Meestal bestaan deze uit een hoofdgebouw met een restaurant, bar, zwembad en een observatiedek. Je overnacht in omliggende cottages of zoals in Tadoba nationaal park in safaritenten welke zijn voorzien van alle gemakken.     

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Mumbai T2 Beacon
Delhi Rockwell Plaza
Kanha national park Kanha Resort
Bandhavagrag Infinity Resorts
Agra Hotel Amar
Bharaput Udai Vilas
Corbett Infinity Resorts

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.


 

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag vanaf € 445,-.

 • Accommodatie 1
 • Accommodatie 2
 • Accommodatie 3
 • Accommodatie 4
 • Accommodatie 5
 • Accommodatie 7

Vliegreis

Turkish airlines

De vluchten worden uitgevoerd met Turkish Airlines. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema. Het meest voorkomende vluchtschema ziet er als volgt uit, onder voorbehoud van wijzigingen:
 

Amsterdam - Istanbul 12:20 - 16:50
Istanbul    - Mumbai 19:35 - 05:15*
   
Delhi - Istanbul 06:55 - 10:25
Istanbul - Amsterdam 14:25 - 17:25


*aankomst de volgende dag.

Tijdsverschil: in de zomer is het in India 3,5 uur later. Gedurende onze wintertijd komt er één uur verschil bij.

Landarrangement


  vanaf €1.595,-.

Houdt bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

Vervoer

Gedurende de hele reis maken we gebruik van een eigen bus. Het reizen met eigen vervoer heeft als voordeel, voornamelijk tijdens een lange reisdag, dat we regelmatig kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden, bijvoorbeeld voor een bezoek aan een lokaal marktje of andere bezienswaardigheden. Het gehele jaar door beschikken de bussen over airconditioning.

In de nationale parken worden de ‘gamedrives’ uitgevoerd per (open) jeep. Deze wildritten zijn bij de reissom inbegrepen. Je zit met 4 deelnemers in een voertuig. In Tadoba wordt de ‘gamedrive’ uitgevoerd met een safaritruck welke is voorzien van 20 zitplaatsen. Uitzondering vormt het bezoek aan Bharatpur. In dit vogelreservaat kan worden gefietst of je kan je per riksja vervoeren

Een binnenlandse vlucht brengt je van Mumbai naar Nagpur. Het traject Umaria - Varanasi overbruggen we met een nachttrein waarin we gereserveerde plaatsen hebben in slaapcoupés met airconditioning. Lakens en kussens zijn aanwezig. De steden kun je het beste te voet verkennen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de bekende fiets- of motorriksja voor de langere afstanden.
 

 • Vervoer 1
 • Vervoer 2
 • Vervoer 3
 • Vervoer 4
 • Vervoer 5
 • Vervoer 6
 • Vervoer 7
 • Vervoer 8

Excursies

Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een struint graag over de markten van Delhi en Mumbai op zoek naar koopjes, de ander wil op zijn gemak rondkijken bij een museum, het Rode Fort, de Taj Mahal of strijkt neer op een (dak)terras, om onder het genot van een drankje, het dagelijks leven gade te slaan. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, te voet of met lokaal vervoer eropuit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij alle excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:
 

 • dag 4   ochtend en middag ‘gamedrive’ per safaritruck in Tadoba nationaal park
 • dag 5   ochtend en middag ‘’gamedrive’ per safaritruck in Tadoba nationaal park
 • dag 7   ochtend ’gamedrive’ per jeep in Pench natinonaal park
 • dag 8   ochtend en middag ‘gamedrive’ per jeep in Kanha nationaal park
 • dag 10 ochtend en middag ‘gamedrive’ per jeep  in Bandhavgarh nationaal park
 • dag 11 Fatehpur Sikri, de voormalige hoofdstad van het Moghulrijk
 • dag 14 ochtend en middag ‘gamedrive’ per jeep in Corbett nationaal park
 • dag 15 stop bij de Akshardham tempel op weg naar Delhi

Reisdocumenten

 • E-ticket. Neem een kopie mee op reis, anders kan de toegang tot de luchthaven in Delhi worden ontzegd. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Paspoort, dat bij aanvraag van het visum nog minimaal 180 dagen (6 maanden) geldig is.
 • e-Tourist Visa India US$ 50,- (excl. transactie kosten). Dit is een online procedure, voor een DOUBLE-ENTRY met een geldigheid van 60 dagen.
   

Geldzaken

In India wordt er betaald met de rupee is. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

Pinnen: is mogelijk in alle grote steden.
Contant: euro’s of dollars in kleine coupures.
Creditcard: bruikbaar in verschillende plaatsen.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 200,- per persoon per week.

Het is gebruikelijk fooien te geven voor verleende diensten. Om te  voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald. De richtlijn voor de fooienpot voor deze reis bedraagt € 30,-.

Maaltijden

Tijdens het verblijf in de nationale parken is het ontbijt in de reissom inbegrepen. In Mumbai, Agra en Delhi is geen ontbijt inbegrepen. Overige maaltijden zijn niet inclusief, zodat je zelf de heerlijke Indiase keuken kan ontdekken. Deze kent verschillende curries is wereldberoemd en overheerlijk. Een heerlijk verkoelende versnapering is lassi, een yoghurtdrankje, dat soms gemengd is met fruit.

Gezondheid

Voor deze reis wordt aangeraden: 

 • vaccinaties tegen DTP, tyfus en hepatitis A
 • malariatabletten

De hygiënische omstandigheden in India zijn beduidend minder dan de westerse standaard. Wees voorzichtig met voedsel en reinig de handen. Het is verstandig goed te letten op wat je eet. Neem in de eerste dagen de tijd om te acclimatiseren, te wennen aan de andere temperatuur en de vele nieuwe indrukken. Het leidingwater is niet veilig om te drinken, maar mineraalwater is voor een klein bedrag overal te koop. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine, middelen tegen darmstoornissen en een zoutoplossing (als ORS) tegen uitdroging. De reisbegeleiding is overigens ook in het bezit van een medische set, welke steriel hulpmateriaal bevat. 

Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Meditel. Je kunt bij Meditel gemakkelijk online een afspraak maken en ben je aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis of Avéro, dan dient Meditel de rekening in en hoef je niets voor te schieten. Voor andere verzekeraars krijg je een factuur achteraf en hoef je dus niet ter plaatse af te rekenen. Informeer in elk geval bij je huisarts of de plaatselijke GGD, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

Meditel logo site

Klimaat en geografie

In centraal India zijn de weersomstandigheden seizoensgebonden. De meeste regen valt in de zomermaanden. De moesson is van juli t/m eind augustus, maar precies is dit niet te voorspellen. In deze periode zijn de nationale parken gesloten omdat veel wegen in deze natuurgebieden ontoegankelijk zijn geworden.  In het najaar (september t/m november) en het voorjaar (februari t/m april) zijn de temperaturen bijzonder aangenaam, zowel overdag als ‘s nachts. In de winter (december en januari) is het overdag warm, terwijl het 's avonds en 's nachts behoorlijk af kan afkoelen.

Omdat de meeste dieren de warmte op het midden van de dag ontlopen en dan in de schaduw uitrusten, maken we al onze ‘gamedrives’ vroeg in de ochtend of laat in de middag. Niet alleen is op die momenten het wildleven het actiefst, ook is er het mooiste licht om te fotograferen.
 

Reisbegeleiding en gidsen

Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.

Een natuur reis met Djoser

 • Veel individuele vrijheid
 • Gemak van een groepsreis
 • Kleine groepen
 • Oog voor cultuur & natuur
 • Scherpe prijzen
 • Nederlandstalige reisbegeleiding

Bij Djoser zit je goed!

Terug naar boven
Chat met Djoser